Valorant "Van 9003" hatası

Rooxiev

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 4060
Merhaba Windows 11 yeni aldığım bilgisayarda Valorant girdiğimde WAN 9003 hatasını veriyor ve güvenli ön yüklemeyi etkinleştirin diyor. Ben BIOS'tan güvenli önyüklemeyi etkinleştirmek için UEFI moda çektiğimde Secure Boot'u açtıktan sonra PC her açılışta BIOS'a giriyor bu hatayı nasıl düzeltebilirim? Anakartın adı MSI B550M Pro-VDH Wi-Fi şimdiden teşekkürler.

Yanlış bilmiyorsam Windows 11 ile alakalı bir sıkıntıydı, aynısını bende yaşadım ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. YouTube'da bir sürü videosu var bakabilirsin.

Yanlış bilmiyorsam Windows 11 ile alakalı bir sıkıntıydı, aynısını bende yaşadım ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. YouTube'da bir sürü videosu var bakabilirsin.
Her videoyu baktım fakat biostan uefi yapınca kimsede bende olan sorun olmamış bilgiseyarı valorant oynamak için almıştım oynayamıyorum .

Dediğim gibi tek bildiğim Windows 11'in Secure ayarları ile ilgili olduğu.

w11 yüzünden olan bir hata. 3 saat falan uğraşıp arkadaşımın laptobunda çözmüştüm sorunu ama hatırlamıyorum nasıl yaptığımı. Baktığım kaynağı bulmaya çalışacağım atarım bulursam.
Gereksiz uzun sürdüğünü hatırlıyorum bende.

1700342206585.png

Bu şekilde çözmüştüm hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı