Yazılım Valorant Van 9003 hatası

İşletim sistemi
Windows 11

XYLON

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, yeni bir laptop aldım ve FreeDOS'u kendi satın aldığım bir lisans anahtarıyla Windows 11'e yükledim. Ancak bazı ayarları yapmam gerekiyor gibi görünüyor çünkü Valorant'ta 9003 hatası alıyorum. Secure Boot'u açmam gerektiğini söylediler, açtım ancak hala sorun devam ediyor. Key Management diye bir şey var, orası ne işe yarıyor acaba? Orada bir güncelleme yapmam gerekiyormuş ama bir şey olur diye ellemedim, çünkü bazıları PC'lerini açamamışlar güncelleme yaptıktan sonra. Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

Bende de olmuyordu o keyleri resetleyip yeni key ekleyince düzeldi.

Bende de olmuyordu o keyleri resetleyip yeni key ekleyince düzeldi.

Bende hiç eklenmemıs ekleyeceğim ama o keyler ne ıse yarıyor neden Update etmem gerekııyor bılen bırı acıklarsa onya gore edıcem. Bir de ssana bir şey ssorucam Windows 11'lerde Secure Boot otomatık acık olması gerekmezz mı? (klavyeem bozuk bazı tussları 2 keere bassıyorr kussura bakmayın)

Bu kısımdan bahsedıyorum burası tam olarak ne oluyor neye Update edııyoruz bılen var mı?

Kimse bilmiyor mu bunlar ne?

@XYLON @316874 hocam bunun cevabını bılıyormussunuz

Son düzenleme:

Windows'u UEFI mi kurdun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…