Çözüldü Valorant VAN: Restriction hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MutluPatates

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, Valorant'a girerken böyle hata veriyor, nasıl çözebilirim? daha önceden vermiyordu. bazen girerken sorun vermiyor w10 home kullanıyorum

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-01 210751.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-01 210751.png
    6,3 KB · Görüntüleme: 6.238
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı hatayı ben de daha yeni almaya başladım. Valorant destek daha yardımcı olamadı. Çözen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Sadece TPM 2.0 hatası alıyorum.

Hata bu.

Dosya Ekleri

• hata2.png
    hata2.png
    815,2 KB · Görüntüleme: 238
Aynı hatanın TPM 2.0 enabled olanını alıyorum ve bilgisayarımda TPM 2.0 desteği bulunmuyor (ASUS H61m D) Windows 10 Pro kullanıyorum. Format attım, BIOS sıfırladım, Secure Boot aktif, CSM aktif-deaktif kısacası her yolu denedim ancak hala aynı hatayı vermeye devam ediyor gelişme olursa buradan ulaşabilir misin?

Kanka çözebildin mi? Aynısı bende de var.

Kanka çözebildin mi? Aynısı bende de var.

Kanka Riot'a bilet aç. Her dediklerini yap muhtemelen dedikleriyle çözülmeyecek. Çözülmeyince de hesabını kontrole alıp işlem yapıp fixliyorlar düzeliyor. Ama bende bir 2 hafta sürdü bu işlemler. Uzun sürebilir bilgin olsun.

Kanka Riot'a bilet aç her dediklerini yap muhtemelen dedikleriyle çözülmeyecek çözülmeyince de hesabını kontrole alıp işlem yapıp fixliyorlar düzeliyor ama bende bir 2 hafta sürdü bu işlemler uzun sürebilir bilgin olsun

Yani girebiliyor musun artık? Artı olarak başka hesaptan girebiliyor musun?

Aynı hatanın TPM 2.0 enabled olanını alıyorum ve bilgisayarımda TPM 2.0 desteği bulunmuyor (ASUS H61M D) Windows 10 Pro kullanıyorum. Format attım, BIOS sıfırladım, Secure Boot aktif, CSM aktif-deaktif kısacası her yolu denedim ancak hala aynı hatayı vermeye devam ediyor gelişme olursa buradan ulaşabilir misin?

Kesinlikle aynı hata. H61 anakartım var TPM 2.0 Veya IOMMU yok ve OEM anakart olduğu için BIOS bir işkence. Daha dün oynayabiliyorken yarım saat sonra aynı hatayı verdi. Bazılarında 1 hafta sonra kendiliğinden açıldığını duydum. Bende de eskiden aynı hata çıkmıştı ve 2 hafta sonra silip tekrar yüklediğimde sorun gitmişti. Şu anda aynı hatayı alıyorum ve bütün çözümleri uygulamama rağmen surn devam ediyor. Mecburen 1 2 hafta sonra tekrar deneyeceğim. Peki sen hatayı çözdün mü ve çözdüysen nasıl çözdün?

Aynı hatanın TPM 2.0 enabled olanını alıyorum ve bilgisayarımda TPM 2.0 desteği bulunmuyor (ASUS H61M D) Windows 10 Pro kullanıyorum. Format attım, BIOS sıfırladım, Secure Boot aktif, CSM aktif-deaktif kısacası her yolu denedim ancak hala aynı hatayı vermeye devam ediyor gelişme olursa buradan ulaşabilir misin?
Bendede öylr

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı