Suraya bi' goz at, Windows 11 de olmasi gerekiyor bunun normalde.
Windows 10'da sanallaştırma tabanlı güvenlik (VBS) ayarları | VAN9005 | VALORANT
Bu yazıdaki bilgiler şu VAN9005 bildirimini alan oyuncular için geçerlidir: Gerekli ayarları yapmadığın sürece VALORANT 10 Temmuz 2023 tarihinden itibaren bilgisayarında çalışmayacak. En iyi seçe...support-valorant.riotgames.com
Tamamda dostum benim hatam bu değil benim hatam normalde Windows 11 de vermesi gerekiyor fakat Windows 10dada veriyor bazı insanlardada aynı hata var garip bir şey.
Iki hata icin de ayni cozum onerileri gecerli. Bizzat Riot yapmis bunu zaten. Surada detayli birkaç şey daha yazmislar onu da kontrol et.
Merhaba Valorant'a girdiğim zaman bana böyle bir hata veriyor. Ama anakartımda TPM 2.0 desteği yok artı olarak Windows 10 işletim sistemindeyim neden hala bu sorunu veriyor? Çözemedim yardımcı olabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2216878
Anakartta TPM 2.0 desteği yoksa bu durumda yapılabilecek çok da bir şey yok gibi duruyor. Varsa da ben bilmiyorum. Daha önceden oynayabiliyor muydunuz, hata sonradan mı meydana geldi?
Daha önceden oynuyordum yeni meydana geldi.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.