Merhaba Valorant'a girdiğim zaman bana böyle bir hata veriyor. Ama anakartımda TPM 2.0 desteği yok artı olarak Windows 10 işletim sistemindeyim neden hala bu sorunu veriyor? Çözemedim yardımcı olabilir misiniz?
Anakartta TPM 2.0 desteği yoksa bu durumda yapılabilecek çok da bir şey yok gibi duruyor. Varsa da ben bilmiyorum. Daha önceden oynayabiliyor muydunuz, hata sonradan mı meydana geldi?
Kesinlikle aynı hata. H61 anakartım var TPM 2.0 Veya IOMMU yok ve OEM anakart olduğu için BIOS bir işkence. Daha dün oynayabiliyorken yarım saat sonra aynı hatayı verdi. Bazılarında 1 hafta sonra kendiliğinden açıldığını duydum. Bende de eskiden aynı hata çıkmıştı ve 2 hafta sonra silip tekrar yüklediğimde sorun gitmişti. Şu anda aynı hatayı alıyorum ve bütün çözümleri uygulamama rağmen surn devam ediyor. Mecburen 1 2 hafta sonra tekrar deneyeceğim. Peki sen hatayı çözdün mü ve çözdüysen nasıl çözdün?
Windows 11'de Valorant oynamak isterseniz TPM 2.0'ın olması kesinlikle gerekiyor fakat Windows 10 için durum böyle değil. Yalnızca bazı kişilerin yaşadığı bir hata diye düşünüyorum, klasik Riot.