Çözüldü Valorant VAN9001 hatası Windows 10'a geçince düzelir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

efe_benim

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD R7 240 (4GB) | i5-3470 | 12 GB RAM | Linux Mint Cinnamon 22.1
Meslek
Öğrenci
Ekran kartı
AMD R7 240(4GB)
Anakart
TurboX B75 (H61C)
İşlemci
İntel i5-3470
Herkese merhaba, dün heyecanla Valorant indirmiştim (ilk defa başlayacağım) oyunu açtım eğitimdeyken oyundan atıp VAN9001 hatası aldım. Şu anda Windows 11 kullanıyorum ve Windows 10'a geçmeyi düşünüyorum. Bilgisayarda TPM desteği yok (i5-3470, Turbox B75) Windows 10'a geçersem düzelir mi ve şu anlık Secure Boot'u kapatmıştım tekrar açmalı mıyım?

Çözüm
Herkese merhaba, dün heyecanla Valorant indirmiştim (ilk defa başlayacağım) oyunu açtım eğitimdeyken oyundan atıp VAN9001 hatası aldım. Şu anda Windows 11 kullanıyorum ve Windows 10'a geçmeyi düşünüyorum. Bilgisayarda TPM desteği yok (i5-3470, Turbox B75) Windows 10'a geçersem düzelir mi ve şu anlık Secure Boot'u kapatmıştım tekrar açmalı mıyım?
Normal şartlarda bilgisayarında TPM 2.0 desteği yoksa valoranta giremezsin, hilecilerin kullandığı bir tür bypass etme yolu var fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum, ama uğraşmaya değmez hocam, valorant işlemci oyunu, o işlemci ile 720p'de bile 40-50 fps görmeniz zor.
Normal şartlarda bilgisayarında TPM 2.0 desteği yoksa valoranta giremezsin, hilecilerin kullandığı bir tür bypass etme yolu var fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum, ama uğraşmaya değmez hocam, valorant işlemci oyunu, o işlemci ile 720p'de bile 40-50 fps görmeniz zor.

Çözüm
Merhaba, yaklaşık 60 FPS aldım oyuna girer girmez. Soruda belirttiğim gibi Windows 11 yüklerken TPM 2.0 bypass etmiştim Windows 10'a geçersem yine TPM 2.0 sorar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı