Yusuf Burak1 Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #1 Neredeyse her şeyi denedim ama olmuyor ne yapmam gerekiyor söyleyebilir misiniz bilgisayarım HP 250 G7 notebook. Daha bugün Windows 11'e geçtim böyle bir sorun alıyorum bunu nasıl çözerim?
Neredeyse her şeyi denedim ama olmuyor ne yapmam gerekiyor söyleyebilir misiniz bilgisayarım HP 250 G7 notebook. Daha bugün Windows 11'e geçtim böyle bir sorun alıyorum bunu nasıl çözerim?
EkmekArasıGPU Yoctopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 15 28 Temmuz 2023 #2 BIOS'dan Secure Boot ayarını açın. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
KS KS Yusuf Burak1 Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #3 EkmekArasıGPU dedi: BIOS'tan Secure Boot ayarını açın. Genişletmek için tıkla... Açtım ama yine de olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
EkmekArasıGPU dedi: BIOS'tan Secure Boot ayarını açın. Genişletmek için tıkla... Açtım ama yine de olmuyor.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.304 Makaleler 2 Çözümler 23 28 Temmuz 2023 #4 Windows 10'a geçin. Garanti çözüm budur. Artı 0 Eksi
EkmekArasıGPU Yoctopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 15 28 Temmuz 2023 #5 Yusuf Burak1 dedi: Açtım ama yine de olmuyor. Genişletmek için tıkla... TPM ayarını da açın. Artı 0 Eksi
KS KS Yusuf Burak1 Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #6 EkmekArasıGPU dedi: TPM ayarını da açın. Genişletmek için tıkla... Birazdan her şeyi en baştan yapacağım eğer olmazsa tekrar gelirim buraya. EkmekArasıGPU dedi: TPM ayarını da açın. Genişletmek için tıkla... Bu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videodaki TPM uygulamasına giriyorum uyumlu TPM bulunamamıştır diyor. Son düzenleme: 28 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
EkmekArasıGPU dedi: TPM ayarını da açın. Genişletmek için tıkla... Birazdan her şeyi en baştan yapacağım eğer olmazsa tekrar gelirim buraya. EkmekArasıGPU dedi: TPM ayarını da açın. Genişletmek için tıkla... Bu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videodaki TPM uygulamasına giriyorum uyumlu TPM bulunamamıştır diyor.
EkmekArasıGPU Yoctopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 15 28 Temmuz 2023 #7 Yusuf Burak1 dedi: Birazdan her şeyi en baştan yapacağım eğer olmazsa tekrar gelirim buraya. Bu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videodaki TPM uygulamasına giriyorum uyumlu TPM bulunamamıştır diyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 geri dönün. Bypass ile kurmuşsunuz. Artı 0 Eksi
Yusuf Burak1 dedi: Birazdan her şeyi en baştan yapacağım eğer olmazsa tekrar gelirim buraya. Bu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videodaki TPM uygulamasına giriyorum uyumlu TPM bulunamamıştır diyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 geri dönün. Bypass ile kurmuşsunuz.
KS KS Yusuf Burak1 Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #8 EkmekArasıGPU dedi: Windows 10 geri dönün. Bypass ile kurmuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Bypass tam olarak nedir? Bilgisayarcıya götürüp Windows 11 yaptırdım. Artı 0 Eksi
EkmekArasıGPU dedi: Windows 10 geri dönün. Bypass ile kurmuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Bypass tam olarak nedir? Bilgisayarcıya götürüp Windows 11 yaptırdım.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.304 Makaleler 2 Çözümler 23 28 Temmuz 2023 #9 İşlemci ve anakartınız nedir? Artı 0 Eksi