Çözüldü Valorant "VAN9003" hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşım yeni dizüstü bilgisayar (Lenovo LOQ / Windows 11) aldı ve ilk kez Valorant yükledi. Yüklendi ve açmaya çalıştığında "VAN9003" adında bir pencerede bir hata mesajı aldı.
IMG-20250118-WA0045.jpg

Daha sonra BIOS'dan "Secure Boot"u açmasını söyledim. Tarif ettim ve açtı.
IMG-20250118-WA0047.jpg

Ancak hâlâ aynı hatayı almayı devam ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Çözüm
Windows güncellemeleri yapıldı mı?
Aynı hatayı yaşadım 2-3 gün önce konu dahi açtım. Lakin kendi kendime çözdüm belki işe yarar diye anlatıyorum. Öncelikle Secure Boot mode Custom olduğunda en aşağıda restore factory keys var yani keyleri güncellemeniz gerekiyor ve sorununuz muhtemelen çözülecektir.
Bir süredir Technopat'a girmediğim için mesajlarınızı görmemişim ancak yinede teşekkürler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ile çözmüş sorunu.
Arkadaşım yeni dizüstü bilgisayar (Lenovo LOQ / Windows 11) aldı ve ilk kez Valorant yükledi. Yüklendi ve açmaya çalıştığında "Van9003" adında bir pencerede bir hata mesajı aldı.
Eki Görüntüle 2401141
Daha sonra BIOS'tan "Secure Boot"u açmasını söyledim. Tarif ettim ve açtı.
Eki Görüntüle 2401142
Ancak hâlâ aynı hatayı almayı devam ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Aynı hatayı yaşadım 2-3 gün önce konu dahi açtım. Lakin kendi kendime çözdüm belki işe yarar diye anlatıyorum. Öncelikle Secure Boot mode Custom olduğunda en aşağıda restore factory keys var yani keyleri güncellemeniz gerekiyor ve sorununuz muhtemelen çözülecektir.

Bir süredir Technopat'a girmediğim için mesajlarınızı görmemişim ancak yinede teşekkürler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ile çözmüş sorunu.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı