Valorant VAN9003 hatası

Lexussx

Centipat
Daha fazla  
Windows 11’e geçtiğim zaman Valorant’ı açmak istediğimde VAN9003 hatası alıyorum. Bir sürü video izledim, 2 işlem yaptırıyorlar: 1. TPM 2.0 özelliğini açmak, bundan yana sorun yok. Ama diğeri, Secure Boot’u açma seçeneği kesinlikle anakartımda yok. Anakartım Gigabyte B550M DS3H rev 1.5. BIOS üzerinde herhangi bir sekmede kesinlikle bu ayar yok. En yeni BIOS sürümünü yükledim, en eskisini de yükledim, hiçbir şekilde sorun çözülmedi. Konu hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olur musunuz?

Windows 11'e geçtiğim zaman Valorant'ı açmak istediğimde VAN9003 hatası alıyorum. Bir sürü video izledim, 2 işlem yaptırıyorlar: 1. TPM 2.0 özelliğini açmak, bundan yana sorun yok. Ama diğeri, Secure Boot'u açma seçeneği kesinlikle anakartımda yok. Anakartım Gigabyte B550M DS3H rev 1.5. BIOS üzerinde herhangi bir sekmede kesinlikle bu ayar yok. En yeni BIOS sürümünü yükledim, en eskisini de yükledim, hiçbir şekilde sorun çözülmedi. Konu hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olur musunuz?

BIOS'ta CSM ayarı açık mı?

CSM ayarı CSM Support dediğin ise eğer enabled o ayar.

O ayar açık olduğu için gözükmüyor. CSM disabled yapın. Secure Boot kısmı gözükecektir. Secure Boot kısmına girip Secure Boot enabled yapın. Secure Boot mode kısmını ise Custom yapıp kaydedip çıkın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı