Valorant "VAN9003" hatası

Isquarixx

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bana yardım eder misiniz? 1 aydır en sevdiğim oyun olan Valorant'ı oynayamıyorum. 1 ay önce Windows 11'e güncelledim BIOS'tan Secure Boot'u açtım securre boot zaten açık gözüküyor modu ise zaten standart gözüküyor buna rağmen hala hata vermeye devam ediyor. Windows R'den baktım açık değil mi diye kapalı yazıyor bunun nedeni ne nasıl çözebilirim?

Arkadaşlar bana yardım eder misiniz? 1 aydır en sevdiğim oyun olan Valorant'ı oynayamıyorum. 1 ay önce Windows 11'e güncelledim BIOS'tan Secure Boot'u açtım securre boot zaten açık gözüküyor modu ise zaten standart gözüküyor buna rağmen hala hata vermeye devam ediyor. Windows R'den baktım açık değil mi diye kapalı yazıyor bunun nedeni ne nasıl çözebilirim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayar açılırken logo gelince "press del or f2 to enter uefi bios settings" burada del veya f2 yerine başka bir şey yazabilir, o tuşlardan birine basıp BIOS girin ardından "Boot" sekmesinden Security ve Trusted Platform Module ile Secure Boot aktif hale getirip F10 tuşu ile kaydedip çıkın.

Windows 11'i yüklerken Rufus üzreinden TPM 2.0 gereksinimini kaldırdınız mı?

TPM 2 nedir acaba çünkü ben yapmadım güncellemeyi bilgisayarcıya yaptırdımda.

Bilgisayar açılırken logo gelince "press del or F2 to enter UEFI BIOS settings" burada del veya F2 yerine başka bir şey yazabilir, o tuşlardan birine basıp BIOS girin ardından "boot" sekmesinden Security ve trusted platform module ile Secure Boot aktif hale getirip F10 tuşu ile kaydedip çıkın.

Zaten aktif gösteriyor.

TPM 2 nedir acaba çünkü ben yapmadım güncellemeyi bilgisayarcıya yaptırdımda.

Zaten aktif gösteriyor.
Tpm 2.0 işlemcinin güvenlik modülüdür ve işlemciniz eskiyse bu olmayabilir.

• Bilgisayarı yeniden başlat.
  • BIOS’a gir (genelde DEL ya da F2 tuşuna basarak).
  • Security” veya “Trusted Computing” sekmesini bul.
    • Intel işlemciyse: PTT seçeneğini Enabled yap.
    • AMD işlemciyse: fTPM’i Enabled yap.
  • Sonra “Secure Boot” ayarını da bul ve Enabled yap.
  • Değişiklikleri kaydedip çık (F10 + Enter genelde).

Bunları deneyin eğer olmassa geri win10 dönmeniz gerekebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı