Valorant Vanguard 9090 hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

ARCHANGEL_LIVE

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16gb ddr5
Ekran kartı
3070ti aourus master
Anakart
H610m h v2 ddr5
İşlemci
i5 14600kf 3.50ghz
Arkadaşlar bilgisayara format attıktan sonra 1 2 maç League of Legends girdim. Sonra sehir dısına cıktım geldigimde oyunu acıp karşılaşmaya girince 2-3 dakika bekledikten sonra [Tpm 2.0 has recently cleared] hatası vermeye başlıyor. Valorant'ta da denedim direk oyun açılmıyor aynı hata (9090) yüzünden tpm.msc ye gidip sıfırladım geri AC kapa yaptım ancak durum aynı yardımcı olabilirseniz sevinirim. [Yeni aldım pcyi]

Dosya Ekleri

• 1753542831627.png
    1753542831627.png
    37,7 KB · Görüntüleme: 26
Siz söyleyince fark ettim benim anakrtımın ismi neden böyle. 2. El aldım.

Aldığınız kişi spoofer kullanmış olabilir. Yani eğer HWID ban yediyse bu şekilde BIOS'u değiştirebiliyorsun. BIOS güncelleyip dener misiniz?

Aldığınız kişi spoofer kullanmış olabilir. Yani eğer HWID ban yediyse bu şekilde BIOS'u değiştirebiliyorsun. BIOS güncelleyip dener misiniz?

Şu an Gigabyte’nin sitesinden indirip kurdum F6 sürümünü, F6C imiş benim sürümüm, güncelledim. Şu an tpm.msc diye bir yerden Clear TPM yap diyor, TPM’yi silip yükleyince düzeldi demiş başka bir arkadaş farklı bir konuda, ancak bende silme tuşu yok.

Bu spoofer denen şey zararlı mı peki?

Şu an Gigabyte'nin sitesinden indirip kurdum F6 sürümünü, F6C imiş benim sürümüm, güncelledim. Şu an tpm.msc diye bir yerden Clear TPM yap diyor, TPM'yi silip yükleyince düzeldi demiş başka bir arkadaş farklı bir konuda, ancak bende silme tuşu yok.

Bu spoofer denen şey zararlı mı peki?

O garip yazılar düzeldi mi?

Duzelmedi hocam; konuyu actigim hesabimdan 1 saatligine ban yedim. Yazim kurallarina dikkat etmek gerekiyor. :D

USB ile temiz bir kurulum yap. Daha sonra BIOS'tan Secure Boot'u ve TPM 2.0 açıp sorunun çözülüp çözülmediğini belirt.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı