D dexter1977 Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3 20 Nisan 2020 #1 Valorant'a giriyorum, oyunu oynarken 5 dk sonra oyun beni atıyor. "Vanguard anti cheat bir hatayla karşılaştı, lütfen istemcini yeniden başlat" diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2020
Valorant'a giriyorum, oyunu oynarken 5 dk sonra oyun beni atıyor. "Vanguard anti cheat bir hatayla karşılaştı, lütfen istemcini yeniden başlat" diyor.
tloji Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 374 Çözümler 3 20 Nisan 2020 #2 MSI marka laptop mu kullanıyorsunuz? Az önce bir yayında bu cihaza sahip olanların böyle bir hata ile karşılaştıkları söylendi. Artı 0 Eksi
MSI marka laptop mu kullanıyorsunuz? Az önce bir yayında bu cihaza sahip olanların böyle bir hata ile karşılaştıkları söylendi.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Nisan 2020 #3 Cihazda yüklü yazılımlar neler ve Windows sürümünüz nedir? Artı 0 Eksi
KS KS D dexter1977 Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3 21 Nisan 2020 #4 sürüm: windows 10 home single langue yüklü olan programlar bunlar internetde yazan herşeyi denedim bi sonuç vermedi Recep Baltaş dedi: Cihazda yüklü yazılımlar neler ve Windows sürümünüz nedir? Genişletmek için tıkla... sürüm: windows 10 home single langue yüklü olan programlar bunlar internetde yazan herşeyi denedim bi sonuç vermedi tloji dedi: MSI marka laptop mu kullanıyorsunuz? Az önce bir yayında bu cihaza sahip olanların böyle bir hata ile karşılaştıkları söylendi. Genişletmek için tıkla... yok benim pc toplama Dosya Ekleri 1453.PNG 35 KB · Görüntüleme: 113 Ekran Alıntısı11.PNG 35,8 KB · Görüntüleme: 136 1453.PNG 35 KB · Görüntüleme: 96 Ekran Alıntısı11.PNG 35,8 KB · Görüntüleme: 101 Artı 0 Eksi
sürüm: windows 10 home single langue yüklü olan programlar bunlar internetde yazan herşeyi denedim bi sonuç vermedi Recep Baltaş dedi: Cihazda yüklü yazılımlar neler ve Windows sürümünüz nedir? Genişletmek için tıkla... sürüm: windows 10 home single langue yüklü olan programlar bunlar internetde yazan herşeyi denedim bi sonuç vermedi tloji dedi: MSI marka laptop mu kullanıyorsunuz? Az önce bir yayında bu cihaza sahip olanların böyle bir hata ile karşılaştıkları söylendi. Genişletmek için tıkla... yok benim pc toplama
macropasha Centipat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 4 23 Nisan 2020 #5 Valorant Vanguard anti-cheat hatası - Technopat Sosyal mesajda yazılanları uygulayın Artı 0 Eksi
eEeEeE44 Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 40 22 Mayıs 2020 #6 Bende başlar başlamaz bu hatayı veriyor hiç giremedim tüm çözümleri denedim Artı 0 Eksi
lagavulin5 Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 112 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #7 Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra sorunsuz girmeniz lazım. Yeniden başlatmayı deneyin. Artı 0 Eksi
eEeEeE44 Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 40 22 Mayıs 2020 #8 lagavulin5 dedi: Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra sorunsuz girmeniz lazım. Yeniden başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... 3'Ya da 4. yedien başlatmam oyunu ilk yüklediğimde 2 ya da 3 el oynadım ama sonra bilgisayarı res LED'im hiç giremedim bu hatayı verdi. bir daha res atacağım ondan sona dönerim ben Artı 0 Eksi
lagavulin5 dedi: Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra sorunsuz girmeniz lazım. Yeniden başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... 3'Ya da 4. yedien başlatmam oyunu ilk yüklediğimde 2 ya da 3 el oynadım ama sonra bilgisayarı res LED'im hiç giremedim bu hatayı verdi. bir daha res atacağım ondan sona dönerim ben