grajjj Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 203 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #1 5 dakika önce maçın ortasında bir anda bu hatayı aldım, PC resetledim her şeyi yapmadım ama hala aynı. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2021
5 dakika önce maçın ortasında bir anda bu hatayı aldım, PC resetledim her şeyi yapmadım ama hala aynı. Çözümü nedir?
Çözüm Votakeee 16 Kasım 2021 grajjj dedi: 5 dakika önce maçın ortasında bir anda bu hatayı aldım, PC resetledim her şeyi yapmadım ama hala aynı. Çözümü nedir? Eki Görüntüle 1216869 Genişletmek için tıkla... Server de sorun var oyunu silip yeniden kurmana gerek yok.
grajjj dedi: 5 dakika önce maçın ortasında bir anda bu hatayı aldım, PC resetledim her şeyi yapmadım ama hala aynı. Çözümü nedir? Eki Görüntüle 1216869 Genişletmek için tıkla... Server de sorun var oyunu silip yeniden kurmana gerek yok.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.108 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #2 Bana da verdi çözümü oyunu silip bir daha yüklemek. Artı 0 Eksi
Brokol_61 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 360 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #3 Sunucularda bir sorun var sanırım. Artı 0 Eksi
Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #4 grajjj dedi: 5 dakika önce maçın ortasında bir anda bu hatayı aldım, PC resetledim her şeyi yapmadım ama hala aynı. Çözümü nedir? Eki Görüntüle 1216869 Genişletmek için tıkla... Server de sorun var oyunu silip yeniden kurmana gerek yok. Artı 0 Eksi Çözüm
grajjj dedi: 5 dakika önce maçın ortasında bir anda bu hatayı aldım, PC resetledim her şeyi yapmadım ama hala aynı. Çözümü nedir? Eki Görüntüle 1216869 Genişletmek için tıkla... Server de sorun var oyunu silip yeniden kurmana gerek yok.
U us3469734 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.366 Makaleler 2 Çözümler 10 16 Kasım 2021 #5 Senlik bir şey yok. Artı 0 Eksi
KS KS grajjj Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 203 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #6 Votakeee dedi: Server de sorun var oyunu silip yeniden kurmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Şu an herkeste mi böyle? Dereceli maçtaydım, ban yer miyim? Artı 0 Eksi
Votakeee dedi: Server de sorun var oyunu silip yeniden kurmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Şu an herkeste mi böyle? Dereceli maçtaydım, ban yer miyim?
Yusuko Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 16 Kasım 2021 #7 grajjj dedi: Şu an herkeste mi böyle? Dereceli maçtaydım, ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Bende de oldu maç girme yerindeyken oyun çöktü sonra bir daha girmedi ve ceza yiyorsun :/ Artı 0 Eksi
grajjj dedi: Şu an herkeste mi böyle? Dereceli maçtaydım, ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Bende de oldu maç girme yerindeyken oyun çöktü sonra bir daha girmedi ve ceza yiyorsun :/
Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #8 grajjj dedi: Şu an herkeste mi böyle? Dereceli maçtaydım, ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Evet herkeste böyle. Artı 0 Eksi
grajjj dedi: Şu an herkeste mi böyle? Dereceli maçtaydım, ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Evet herkeste böyle.
Contento Kilopat Katılım 2 Aralık 2017 Mesajlar 177 Çözümler 3 Yer İstanbul 16 Kasım 2021 #9 Genel sıkıntı bende de van 7 hatası veriyor. Artı 0 Eksi
KS KS grajjj Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 203 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #10 Votakeee dedi: Evet herkeste böyle. Genişletmek için tıkla... Yusuko dedi: Bende de oldu maç girme yerindeyken oyun çöktü sonra bir daha girmedi ve ceza yiyorsun :/ Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yanıtlar için, ceza yemek fazlasıyla saçma. Artı 0 Eksi
Votakeee dedi: Evet herkeste böyle. Genişletmek için tıkla... Yusuko dedi: Bende de oldu maç girme yerindeyken oyun çöktü sonra bir daha girmedi ve ceza yiyorsun :/ Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yanıtlar için, ceza yemek fazlasıyla saçma.