F fioraz33 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 208 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #1 Selamlar Valorant'a girdiğimde Vanguard crashed hatası alıyorum. Hala süren bir cihaz banım var bu yüzden mi crash yiyor Vanguard yoksa çözümü var mı? Destek ekibine bilet gönderdim 3 gün oldu hala cevap gelmedi. Dosya Ekleri sdsdsd.png 4,2 KB · Görüntüleme: 739 Son düzenleme: 21 Mayıs 2021
Selamlar Valorant'a girdiğimde Vanguard crashed hatası alıyorum. Hala süren bir cihaz banım var bu yüzden mi crash yiyor Vanguard yoksa çözümü var mı? Destek ekibine bilet gönderdim 3 gün oldu hala cevap gelmedi.
Maury Hectopat Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #21 Bir anda olmaya başladı sizlik bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bende de oldu çünkü şimdi. Artı 0 Eksi
Eren AYTEKİN Hectopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 545 Çözümler 4 10 Haziran 2021 #22 Benim de banım olmadığı halde giremiyorum. Genel sorun herhalde. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Palm1ye Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 143 10 Haziran 2021 #23 Arkadaşlar anlaşılan bir anda herkeste bu problem başladı. Yeni güncellemeden kaynaklanıyor sanırım, sakin olup destekten cevap bekleyelim. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar anlaşılan bir anda herkeste bu problem başladı. Yeni güncellemeden kaynaklanıyor sanırım, sakin olup destekten cevap bekleyelim.
Eren AYTEKİN Hectopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 545 Çözümler 4 10 Haziran 2021 #24 Palm1ye dedi: Arkadaşlar anlaşılan bir anda herkeste bu problem başladı. Yeni güncellemeden kaynaklanıyor sanırım, sakin olup destekten cevap bekleyelim. Genişletmek için tıkla... Yağmacı Vandalimi test edecektim be Artı 0 Eksi
Palm1ye dedi: Arkadaşlar anlaşılan bir anda herkeste bu problem başladı. Yeni güncellemeden kaynaklanıyor sanırım, sakin olup destekten cevap bekleyelim. Genişletmek için tıkla... Yağmacı Vandalimi test edecektim be
BurakU24 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 10 Haziran 2021 #25 Sunucular çökmüş olabilir ben de aynı hatayı aldım Vanguard'ı sildim yükledim olmadı yine de. Artı 0 Eksi
PickleRiiick Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #26 Oyun içi yeni karakter gelme bilgisini bu şekilde veriyor olabilirler mi? Eğer öyleyse efsane olmuş. İyi düşünelim iyi olsun. Artı 0 Eksi
Oyun içi yeni karakter gelme bilgisini bu şekilde veriyor olabilirler mi? Eğer öyleyse efsane olmuş. İyi düşünelim iyi olsun.
Eren AYTEKİN Hectopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 545 Çözümler 4 10 Haziran 2021 #27 PickleRiiick dedi: Oyun içi yeni karakter gelme bilgisini bu şekilde veriyor olabilirler mi? Eğer oýleyse efsane olmuş. İyi düşünelim iyi olsun. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bakım heralde Artı 0 Eksi
PickleRiiick dedi: Oyun içi yeni karakter gelme bilgisini bu şekilde veriyor olabilirler mi? Eğer oýleyse efsane olmuş. İyi düşünelim iyi olsun. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bakım heralde
Palm1ye Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 143 10 Haziran 2021 #28 Eren AYTEKİN dedi: Yok hocam bakım herhalde Genişletmek için tıkla... Bakım değil, duyurdular: Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
X xeivh_tr Hectopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 6 10 Haziran 2021 #29 PickleRiiick dedi: Oyun içi yeni karakter gelme bilgisini bu şekilde veriyor olabilirler mi? Eğer öyleyse efsane olmuş. İyi düşünelim iyi olsun. Genişletmek için tıkla... Kanka neresi iyi? Maçın ortasında oyun gitti. Gitti LP'ler. Artı 0 Eksi
PickleRiiick dedi: Oyun içi yeni karakter gelme bilgisini bu şekilde veriyor olabilirler mi? Eğer öyleyse efsane olmuş. İyi düşünelim iyi olsun. Genişletmek için tıkla... Kanka neresi iyi? Maçın ortasında oyun gitti. Gitti LP'ler.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 10 Haziran 2021 #30 xeivh_tr dedi: Kanka neresi iyi? Maçın ortasında oyun gitti. Gitti LP'ler. Genişletmek için tıkla... Ban yeme ihtimalimiz yoktur inşaallah. Artı 0 Eksi
xeivh_tr dedi: Kanka neresi iyi? Maçın ortasında oyun gitti. Gitti LP'ler. Genişletmek için tıkla... Ban yeme ihtimalimiz yoktur inşaallah.