Valorant "Vanguard crashed" hatası

fioraz33

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Selamlar Valorant'a girdiğimde Vanguard crashed hatası alıyorum. Hala süren bir cihaz banım var bu yüzden mi crash yiyor Vanguard yoksa çözümü var mı?
Destek ekibine bilet gönderdim 3 gün oldu hala cevap gelmedi.

Dosya Ekleri

• sdsdsd.png
    4,2 KB · Görüntüleme: 738
Son düzenleme:
Benim sözde ban kalkalı 2 hafta oldu ama hâlâ kalkmadı herhalde ban süresi falan uzadı ticketlara salak salak cevaplar veriyorlar ticket atmayı bıraktım banı açılan olursa buradan yazarsa sevinirim.

Benim 18 Haziran'da açılcaktı 27 oldu hala val 51 ve Vanguard crashed alıyorum ticket atıyorum çözemiyolarda vallahi ban sürem uzadı sanırım.

Benim 18 Haziran'da açılcaktı 27 oldu hala val 51 ve Vanguard crashed alıyorum ticket atıyorum çözemiyolarda vallahi ban sürem uzadı sanırım.
Benimki bugün geçmiş kendiliğinden deneyeyim dedim girdim oynadım sorun yok şu an seninki de bir zaman sonra geçecek sanırsam

Riot Vanguard hacklendi.

Ben de aynı hatayı alıyorum. Oyuna girdikten sonra önce o hatayı veriyor. Ardından oyundan Vanguard başlatılamadı diye hata veriyor. Çözebilen oldu mu?

Bana da oldu hala tıcketa cevap gelmesini bekliyorum. Senden de baska bırısının karsılastıgını gormedım.

Cevap geldimi bende bugün aynı hatayı almaya başladım da.

Dosya Ekleri

• 1625742804458.png
    5,9 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…