M Muhmmed1453 Decapat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #1 Oyuna güncelleme geldikten sonra oyuna giremiyorum, Vanguard hatasi veriyor. Yeniden baslatiyorum yine olmadi. Silip tekrar yukledim olmadi. Son guncellemeden sonra oldu.
Oyuna güncelleme geldikten sonra oyuna giremiyorum, Vanguard hatasi veriyor. Yeniden baslatiyorum yine olmadi. Silip tekrar yukledim olmadi. Son guncellemeden sonra oldu.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #2 Oyunu mu sildiniz Vanguard'ı mı? Farklı bir hesapla giriş yapmayı deneyin ek olarak. Artı 0 Eksi
KS KS M Muhmmed1453 Decapat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #3 Umut Nas dedi: Oyunu mu sildiniz Vanguard'ı mı? Farklı bir hesapla giriş yapmayı deneyin ek olarak. Genişletmek için tıkla... Vanguard'i sildik olmadi tekrar kendini yuklemedi Vanguard oyunuda sikdik farkli hesaplardada denedik. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Oyunu mu sildiniz Vanguard'ı mı? Farklı bir hesapla giriş yapmayı deneyin ek olarak. Genişletmek için tıkla... Vanguard'i sildik olmadi tekrar kendini yuklemedi Vanguard oyunuda sikdik farkli hesaplardada denedik.
fatihggk Hectopat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 904 Çözümler 2 Yer Antalya 31 Ekim 2022 #4 Sil, bilgisayarı yeniden başlat ve tekrar oyunu aç kurulduktan sonra yeniden başlat düzelir. Artı 0 Eksi
KS KS M Muhmmed1453 Decapat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #5 fatihggk dedi: Sil, bilgisayarı yeniden başlat ve tekrar oyunu aç kurulduktan sonra yeniden başlat düzelir. Genişletmek için tıkla... Oyunuda sildim dogru okursan anlayacağın olmuyor. Artı 0 Eksi
fatihggk dedi: Sil, bilgisayarı yeniden başlat ve tekrar oyunu aç kurulduktan sonra yeniden başlat düzelir. Genişletmek için tıkla... Oyunuda sildim dogru okursan anlayacağın olmuyor.