sadece_faruk Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #1 Bunu sürekli yaşıyorum. Vanguard'ı sildim yükledim yok olmuyor. Yetmezmiş gibi bir de AFK cezası veriyor. Sorun benlik mi genel mi? Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2021
Bunu sürekli yaşıyorum. Vanguard'ı sildim yükledim yok olmuyor. Yetmezmiş gibi bir de AFK cezası veriyor. Sorun benlik mi genel mi? Nasıl çözebilirim?
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.352 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2021 #2 Win + r ye MSConfig yazın. Hizmetler bölümünden Microsoft hizmetlerini gizle tuşuna tıklatın. vgc.exe yi açın kısaca vgc. Artı 0 Eksi
Win + r ye MSConfig yazın. Hizmetler bölümünden Microsoft hizmetlerini gizle tuşuna tıklatın. vgc.exe yi açın kısaca vgc.
G G3njoY Yoctopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #3 Oyuna girmeyi denediğinizde bir hata kodu falan vermeli. Hata vermeden oyuna giriyorsunuz ve oyun anında falan mı atıyor? Artı 0 Eksi
Oyuna girmeyi denediğinizde bir hata kodu falan vermeli. Hata vermeden oyuna giriyorsunuz ve oyun anında falan mı atıyor?
KS KS sadece_faruk Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #4 . G3njoY dedi: Oyuna girmeyi denediğinizde bir hata kodu falan vermeli. Hata vermeden oyuna giriyorsunuz ve oyun anında falan mı atıyor? Genişletmek için tıkla... van 132 mi ne o hatayı veriyor normal oynuyorum sonra birden vanguard crashed reportlamak istermisiniz diyor oyuna geri dönüyorum bu sefer bağlantı hatası var diyor Artı 0 Eksi
. G3njoY dedi: Oyuna girmeyi denediğinizde bir hata kodu falan vermeli. Hata vermeden oyuna giriyorsunuz ve oyun anında falan mı atıyor? Genişletmek için tıkla... van 132 mi ne o hatayı veriyor normal oynuyorum sonra birden vanguard crashed reportlamak istermisiniz diyor oyuna geri dönüyorum bu sefer bağlantı hatası var diyor