Valorant Vanguard silinmiyor

Mhmt22

Decapat
Daha fazla  
Bir türlü silemedim. Denetim Masası'ndan kaldır dedim hiçbir şey olmadı kendim dosyalardan silmeye çalışsam çalışıyor diyor. Görev yöneticisinde görevi sonlandır diyorum sonlandırmıyor. Virüs gibi bulaştı lanet oyun bilgisayara. Nasıl silebilirim ben bunu kökten? Tek bir kırıntısı bile kalmasın.

Hocam Revo gibi uninstaller programları ile silin.

Hiç bir Allahın kulu güvenli moda girip de sil dememiş. Program denemeden önce resmi yolları deneyin. Program da denemeyin çünkü işletim sisteminin her yerine giriyor bu meret.
Olmazsa Riotla konuşun.

Aynısı benim de başıma gelmişti ben valorantı silmediğim için silinmiyordu denedin mi?

valla bir şekilde sildim ama bende anlamadım nasıl sildiğimi . Bir tek şu iki dosya kaldı onlarda silnimiyor. Çalıştığı için silinemez diyor.

Aynısı benim de başıma gelmişti ben valorantı silmediğim için silinmiyordu denedin mi?

Dosya Ekleri

• 2023-03-21 (2).png
    2023-03-21 (2).png
    13,3 KB · Görüntüleme: 64
internetsiz güvenli modda açıp öyle silmeyi deneyin
valla bir şekilde sildim ama bende anlamadım nasıl sildiğimi . Bir tek şu iki dosya kaldı onlarda silnimiyor. Çalıştığı için silinemez diyor.

Bir türlü silemedim. Denetim Masası'ndan kaldır dedim hiçbir şey olmadı kendim dosyalardan silmeye çalışsam çalışıyor diyor. Görev yöneticisinde görevi sonlandır diyorum sonlandırmıyor. Virüs gibi bulaştı lanet oyun bilgisayara. Nasıl silebilirim ben bunu kökten? Tek bir kırıntısı bile kalmasın.

Oncelikle Windows + r ile calıstır bolmunden Regedit komutu ile tum program dosyalarını acmalısın sonra orada unistal klasorune kadar acık dosyaların olması lazım yoksa bana bir daha yazabilirsin varsa oradan Vanguard'ı sil sonra duzelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı