GeForce NOW Valorant var mıdır?

Enes2311

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, gereksiz konu açtıysan öncelikle kusura bakmayın fakat tam bilgi edinemediğim için konu açmak zorunda kaldım. GeForce NOW ile Valorant oynamak mümkün mü? Sistemimde sadece ekran kartı kötü. Onun harici sistemim ve internet hızım gayet yeterli. 2021'de açılan konularda oynanmadığı veya sistemin daha yeni olduğu için kötü olduğu yazıyor. Üyeliğim performance.

Merhabalar Valorant yok maalesef. Buradan bakabilirsiniz.

GeForce NOW'da Valorant yok hocam.

Merhaba, gereksiz konu açtıysan öncelikle kusura bakmayın fakat tam bilgi edinemediğim için konu açmak zorunda kaldım. GeForce NOW ile Valorant oynamak mümkün mü? Sistemimde sadece ekran kartı kötü. Onun harici sistemim ve internet hızım gayet yeterli. 2021'de açılan konularda oynanmadığı veya sistemin daha yeni olduğu için kötü olduğu yazıyor. Üyeliğim performance.

Hayır çünkü Steam'de Valorant yok. Zaten olsa da zevk alamazdınız ping sebebiyle.

Ekran kartın kötüyse bile 60FPS Valorant oynayabilirsin büyük ihtimalle söyler misin yazar mısın?

Vanguard yüzünden maalesef yok, Lol'e de geldiği için kütüphaneden kaldırıldı.

Hayır çünkü Steam'de Valorant yok. Zaten olsa da zevk alamazdınız ping sebebiyle.
GeForce NOW'da sadece Steam ve Epic gibi şeyler yok. Oyunların kendi mağazaları Launcher'ları da ekleniyor örnek pearl abyss.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı