Valorant ve CS:GO gibi oyunlar için 500-600 TL mouse önerisi

Bütçe
500-600 TL

jetusejaime

Centipat
Daha fazla  
Herkese selam 1 haftadır mouse arayışı içindeyim Razer Viper Mini, adder V2 ve SteelSeries Rival 3 RGB arasında kaldım. Elim küçük-orta büyüklükte sayılır. Tutuş şeklim de palm-grip şeklinde ama diğerlerine de alışırım gibi geliyor şu an büyük bir mouse kullandığım için böyle olabilir. Minik mouse FPS oyunları için iyi midir? Flick shotlar konusunda büyük mouse ile cross yere kayıyor gibi geliyor ve mouse padin üzerinde hızlı kaymıyor gibi geliyor. 500-600 TL bütçem var mouse için ayırdığım önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minik mouse değil elinize oturan mouse en iyisidir her zaman. Rival 3 alınmamalı. Ayrıca DA V2 değil DA V2 Mini'dir o. Viper Mini ile arasında estetik dışında neredeyse bir fark yok. Hem de stokları bulunmuyor. Viper Mini tercih edilebilir. Onun yerine de bunlardan biri daha mantıklı olur:

Pulsefire Haste'nin fiyatı 500TL'ye düşebiliyor arada.

Minik mouse değil elinize oturan mouse en iyisidir her zaman. Rival 3 alınmamalı. Ayrıca DA V2 değil DA V2 Mini'dir o. Viper Mini ile arasında estetik dışında neredeyse bir fark yok. Hem de stokları bulunmuyor. Viper Mini tercih edilebilir. Onun yerine de bunlardan biri daha mantıklı olur:

PulseFire Haste'nin fiyatı 500TL'ye düşebiliyor arada.

Teşekkürler hocam Viper Mini üzer mi peki uzun kullanımda? Haste'nin görünüşü pek hoşuma giitmedi SteelSeries Prime'ı da ilk kez gördüm Viper Mini algılamamazlık etmez değil mi FPS oyunlarında? Bir de şu an kullandığım 150 TL'ye aldığım Rampage smx R-63 makro mouse aşırı kötü ve aşırı ağır geliyor uzun kullanımda hiç keyif alamıyorum oyun oynarken hafif mouse istiyorum o yüzden.

Teşekkürler hocam Viper mini üzer mi peki uzun kullanımda? Haste'nin görünüşü pek hoşuma giitmedi steelseries prime'ı da ilk kez gördüm Viper Mini algılamamazlık etmez di mi fps oyunlarında?
Hayır öyle bir şey yaşamazsınız. Düşük fiyatlardaki kötü sensöre sahip mouse'larda yaşarsınız o algılamama, takılma olayını. Üzmez.

Rampage'in neredeyse tüm ürünleri gibi çöp bir ürün. Normal bunu yaşamanız.
Hocam bilgisayarı ilk aldığımda bir arkadaşım önermişti aldım gerçekten çöp bir ürün Razer Viper Mini siparişi geçeceğim birazdan o hoşuma gitti baya umarım üzmez teşekkür ederim yardımların için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı