Valorant ve CS:GO oynarken ping ortalaması 500'den aşağı düşmüyor

ekran

Hectopat
Makaleler
1
2 bilgisayarda Ethernet kablosuyla bağlı fakat buna rağmen Wi-Fi'dan daha düşük verim alıyorum. Ping ortalamam 500'den aşağıya düşmüyor, Wi-Fi ile bağlıyken 20-30 arası oluyor. Yalnızca birinde oyuna girince ping yine ortalama 20-30 civarı.
Denediğim çözümler:
-Arkadaki uygulamları kapatmak.
-Modemi resetlemek.

Son düzenleyen: Moderatör:
iphone wifilerini kapat öncelikle gereksiz ping yapiyor dene sonucu gör eğer olmazsa, görev yöneticisinden pcye bagli olan ağların ne kadar harcadıgına bak virüs mü vardir ne vardir diye kontrol et o da geçerli olmazsa, ping varken tek tek telefonları wifisini kopararak dene belki boş boş güncelleme atıyodur telefonlar. windows güncellemelerini de kapatmayi unutma.

iPhone Wi-Fi'lerini kapat öncelikle gereksiz ping yapiyor dene sonucu gör eğer olmazsa, Görev Yöneticisi'nden PC'ye bagli olan ağların ne kadar harcadıgına bak virüs mü vardir ne vardir diye kontrol et o da geçerli olmazsa, ping varken tek tek telefonları Wi-Fi'sini kopararak dene belki boş boş güncelleme atıyordur telefonlar. Windows güncellemelerini de kapatmayi unutma.

Evdeki tüm telefonların internetini zaten kapatıyorum. Ayrıca PC yeni 2 günlük ve hiçbir şey indirmedim sadece Steam Riot ve Xbox var PC de.

pc yeni olduğu için windows update atiyodur windows update tarihlerine bak, başlattan aratarak onları durdurursun anlık ping cikmaz, steam riot xbox filan bunlar zaten anlık güncelleme atan şeyler. internet hızın kaç mbps?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı