Valorant ve CS:GO sebepsiz yere yasakladı

Emir Okutan

Femtopat
Dostlar selamlar. Büyük ihtimalle sacma gelecek ama buraya sormak istedim. Bundan 1.5 ay önce Valorant'ta 3 aylık HWID ban yediğimi öğrendim, ondan 10 dakika sonra da Steam hesabıma baktığımda VAC yediğimi gördüm. Bilgisayarımda hile olmamasına rağmen 2 oyunda resmen 5 dakika aralıklarla ban yedim. Valorant'ı farklı diske kurdum. Bu sefer de bot aşamasında direkt hesap banı atıyor. Böyle sacma bir seyin nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar selamlar. Büyük ihtimalle sacma gelecek ama buraya sormak istedim. Bundan 1.5 ay önce Valorant'ta 3 aylık HWID ban yediğimi öğrendim, ondan 10 dakika sonra da Steam hesabıma baktığımda VAC yediğimi gördüm. Bilgisayarımda hile olmamasına rağmen 2 oyunda resmen 5 dakika aralıklarla ban yedim. Valorant'ı farklı diske kurdum. Bu sefer de bot aşamasında direkt hesap banı atıyor. Böyle sacma bir seyin nedeni ne olabilir?

Hile olmadan donanım banı yemek hem de iki taraftada garip.

Dostlar selamlar. Büyük ihtimalle saçma gelecek ama buraya sormak istedim. Bundan 1.5 ay önce Valorant'ta 3 aylık HWID ban yediğimi öğrendim, ondan 10 dakika sonra da Steam hesabıma baktığımda VAC yediğimi gördüm. Bilgisayarımda hile olmamasına rağmen 2 oyunda resmen 5 dakika aralıklarla ban yedim. Valorant'ı farklı diske kurdum. Bu sefer de bot aşamasında direkt hesap banı atıyor. Böyle saçma bir şeyin nedeni ne olabilir?
Muhtemelen indirdiğiniz başka ve size zararsız görünen -belki gerçekten zararsızdır- program hem Valorant hem CS:GO sunucuları için kötü amaçlı yazılım/hile olarak anlaşılmış olabilir. Bu durumda o zararlı/zararsız programı bulup temizlemeniz lazım ki kurtulasınız. Tabii bunların hepsi hile olmadığını var sayarsak. Başka bir oyun için yüklediğiniz hile var ise belki onu da görmüş olabilir tabii. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi forumlar, saygılar.

Muhtemelen indirdiğiniz başka ve size zararsız görünen -belki gerçekten zararsızdır- program hem Valorant hem CS:GO sunucuları için kötü amaçlı yazılım/hile olarak anlaşılmış olabilir. Bu durumda o zararlı/zararsız programı bulup temizlemeniz lazım ki kurtulasınız. Tabii bunların hepsi hile olmadığını var sayarsak. Başka bir oyun için yüklediğiniz hile var ise belki onu da görmüş olabilir tabii. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi forumlar, saygılar.
hocam format attım buna rağmen yine yedim sadece ve fps oyunlarında yiyorum f1 2020 online oynuyorum onda falan banlanmadım

Hocam format attım buna rağmen yine yedim sadece ve FPS oyunlarında yiyorum F1 2020 Online oynuyorum onda falan banlanmadım

İlginç ancak bildiğim kadarıyla anormal bir program olmadığı müddetçe bu hile önleme sistemleri boşuna ban atmaz. Yani bir gariplik var olmalı sisteminizde ki bunlar size ban atmış olsun. Format sonra yüklediğiniz programlarda belki sorun vardır. Ancak yukarıda arkadaşlarda söylemiş:

Hile olmasa ikisinden de ban yemezsiniz. Ayrıca ban yiyen hesaplarınız kalıcı olarak banlandı. HWID ban süreniz bitince yeni hesap ile oyuna girebilirsiniz. HWID'in hangi donanıma atıldığını bilemezsiniz.

Format attıktan sonra yüklediğiniz program var mı? Eğer tüm programlarınızı yeniden yüklediyseniz bir kez daha format atın. Format sonrası sürücüleri yükleyin ve başka hiçbir program yüklemden oyunları yükleyin. Sonrasında "yeni bir hesap" açın ve oynamaya başlayın; eğer yine ban yerseniz demek ki bizim de anlamadığımız ciddi bir sorununuz var demektir.

hocam sacma gelebilir ama böyle bir seyin olma imkanı var mı acaba ne zaman format atsam hep kendi gmailimle direkt oturum açıyorum google'a bu gmail'den olması gibi sacma bir durum olabilir mi? banlandıgım gmail hesabı aynı cünkü
İlginç ancak bildiğim kadarıyla anormal bir program olmadığı müddetçe bu hile önleme sistemleri boşuna ban atmaz. Yani bir gariplik var olmalı sisteminizde ki bunlar size ban atmış olsun. Format sonra yüklediğiniz programlarda belki sorun vardır. Ancak yukarıda arkadaşlarda söylemiş:

Format attıktan sonra yüklediğiniz program var mı? Eğer tüm programlarınızı yeniden yüklediyseniz bir kez daha format atın. Format sonrası sürücüleri yükleyin ve başka hiçbir program yüklemden oyunları yükleyin. Sonrasında "yeni bir hesap" açın ve oynamaya başlayın; eğer yine ban yerseniz demek ki bizim de anlamadığımız ciddi bir sorununuz var demektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı