Valorant ve CS:GO sebepsiz yere yasakladı

Emir Okutan

Femtopat
Dostlar selamlar. Büyük ihtimalle sacma gelecek ama buraya sormak istedim. Bundan 1.5 ay önce Valorant'ta 3 aylık HWID ban yediğimi öğrendim, ondan 10 dakika sonra da Steam hesabıma baktığımda VAC yediğimi gördüm. Bilgisayarımda hile olmamasına rağmen 2 oyunda resmen 5 dakika aralıklarla ban yedim. Valorant'ı farklı diske kurdum. Bu sefer de bot aşamasında direkt hesap banı atıyor. Böyle sacma bir seyin nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sacma gelebilir ama böyle bir seyin olma imkanı var mı acaba ne zaman format atsam hep kendi gmailimle direkt oturum açıyorum Google'a bu Gmail'den olması gibi sacma bir durum olabilir mi? Banlandıgım Gmail hesabı aynı cünkü

Hocam zaten şu an ban atması da saçma. Yani olabilir mi evet. Ancak kesin neden budur diyemem. Aslında siz bir Riot'a yazın; "neden ban yedim?" ya da "ban yememe sebep olan program/yazılım/donanım nedir?" diye. En azından neden ban yediğinizi öğrenirseniz bir daha bu sorun ile karşılaşmazsınız.

Dostlar selamlar. Büyük ihtimalle sacma gelecek ama buraya sormak istedim. Bundan 1.5 ay önce Valorant'ta 3 aylık HWID ban yediğimi öğrendim, ondan 10 dakika sonra da Steam hesabıma baktığımda VAC yediğimi gördüm. Bilgisayarımda hile olmamasına rağmen 2 oyunda resmen 5 dakika aralıklarla ban yedim. Valorant'ı farklı diske kurdum. Bu sefer de bot aşamasında direkt hesap banı atıyor. Böyle sacma bir seyin nedeni ne olabilir?

Hocam IP değiştirip yeni hesap kurun ancak donanım Ban'ı yediniz sanırım (ban yemedıgım için bılmıyorum valorantta) IP değiştirip yeni hesap olusturun ancak bundada hata verirse yapacak bir şey yok...ancak desteğe mesaj atın Riot'a ama Steam'den bahsetmeyın Steam onları ılgılendırmez.

Dostlar selamlar. Büyük ihtimalle saçma gelecek ama buraya sormak istedim. Bundan 1.5 ay önce Valorant'ta 3 aylık HWID ban yediğimi öğrendim, ondan 10 dakika sonra da Steam hesabıma baktığımda VAC yediğimi gördüm. Bilgisayarımda hile olmamasına rağmen 2 oyunda resmen 5 dakika aralıklarla ban yedim. Valorant'ı farklı diske kurdum. Bu sefer de bot aşamasında direkt hesap banı atıyor. Böyle saçma bir seyin nedeni ne olabilir?

CS:GO için hile gibi bir şey varsa crack yazılım Valorant'tan ban yedirebilir ama Steam'i anlamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı