Valorant ve CS:GO yeni başlayanlar için tavsiyeler

atogrimers

Hectopat
Yer
Adana, Gürselpaşa
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım, bunları yükleyeceğim, ben kendimi biliyorum FPS oyunlarında hep kötü oynarım, bugüne kadar hep konsol oynadım çünkü, önerileriniz neler daha iyi oynamak için?

Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım, bunları yükleyeceğim, ben kendimi biliyorum FPS oyunlarında hep kötü oynarım, bugüne kadar hep konsol oynadım çünkü, önerileriniz neler daha iyi oynamak için?

Aim çalışıp kendini geliştirmen lazım YouTube'da eğitici videolar var onlardan yardım alabilirsin.

hayırlı olsun, güzel günlerde kullan öncelikle. Valorant ve CSGO için öncelik aslında aim. Daha sonra tecrübe ve oyun bilgisiyle doğru pozisyon alma, etkili bomba/skill kullanımı geliştirilebilir. Aim için her gün pratik yapmak kas hafızasını geliştirmede faydalı oluyor elbette.

Ayrıca başlamamanı ben de öneririm 🤣🤣 Ciddi bir toksik oyuncu kitlesi var. 5 girebiliyorsan kötü de oynasan sorun olmaz.

Hocam Valorant'ta bir yöntem vereyim günlük 1-2 saat ölüm maçları at aimin düzelir zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı