Valorant ve CS2 için klavye önerisi

Hocam sizce güzel bir switch olan mekanik klavye mi almalıyım yoksa manyetik switch olan bir klavye mi?

Hard FPS oynamayacaksan mekanik al. Ama ben hep FPS oynayacağım yazım hissiyatı da çok da umurumda değil diyorsan manyetik switch alabillirsin.

Manyetik olarak

Bu ikisine bakabilirsin.
Mekanik olarak ise yukarıda attığım en iyisi.

Hard FPS oynamayacaksan mekanik al. Ama ben hep FPS oynayacağım yazım hissiyatı da çok da umurumda değil diyorsan manyetik switch alabillirsin.

Manyetik olarak.

Bu ikisine bakabilirsin.
Mekanik olarak ise yukarıda attığım en iyisi.

Hocam peki bana önerebileceginiz %75'lik manyetik klavye var mı?

Klavye düşünüyorum bir ara piyasada çok gezen Ziyoulang T60 var şu an. Manyetik bir klavye almak istiyorum. Aklımda var ama hangisinden alsam karar veremedim.
Mchose G75 Pro Alın şu anda bütçe içerisinde rakipsiz ayrıca bu fiyatta manyetik klavyelere yönelmeyin kalitesiz manyetik birçoğu uğraşmaman için aşşağıya 3 rengini ve sesini görmen için videosunu ekleyeceğim son olarak detaylı bilgi için @328914 un G75 Pro incelemesine bakmanı öneririm

SESİ İÇİN VİDEOYU DA BURAYA BIRAKIYORUM:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mchose G75 Pro Alın şu anda bütçe içerisinde rakipsiz ayrıca bu fiyatta manyetik klavyelere yönelmeyin kalitesiz manyetik birçoğu uğraşmaman için aşşağıya 3 rengini ve sesini görmen için videosunu ekleyeceğim son olarak detaylı bilgi için @328914 un G75 Pro incelemesine bakmanı öneririm

SESİ İÇİN VİDEOYU DA BURAYA BIRAKIYORUM:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dediğim gibi bu fiyatlarda manyetik önermiyorum ancak illa istiyorsanız bütçe arttırmanız lazım ki eğer hard fps oynamıyorsanız gerek yok böyle birşeye emin olun.

MCHOSE G75 Pro alın şu anda bütçe içerisinde rakipsiz ayrıca bu fiyatta manyetik klavyelere yönelmeyin kalitesiz manyetik birçoğu uğraşmaman için aşağıya 3 rengini ve sesini görmen için videosunu ekleyeceğim son olarak detaylı bilgi için @328914 un G75 Pro incelemesine bakmanı öneririm.

Sesi için videoyu da buraya bırakıyorum:

Dediğim gibi bu fiyatlarda manyetik önermiyorum ancak illa istiyorsanız bütçe arttırmanız lazım ki eğer hard FPS oynamıyorsanız gerek yok böyle bir şeye emin olun.

Anladım, ben çok aman aman CS2 Valorant delisi değilim manyetik almaya gerek yok illa hem çok hassas oluyorlar MCHOSE G75 alacağım hocam hepsi cabbage tofu V3 switch mi değilse hangi switch alacağım

Anladım, ben çok aman aman CS2 Valorant delisi değilim manyetik almaya gerek yok illa hem çok hassas oluyorlar MCHOSE G75 alacağım hocam hepsi cabbage tofu V3 switch mi değilse hangi switch alacağım
Switchler aynı hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın.

Switchler aynı hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın.
Uğraşırsanız parolapara+iyzico combosu ile 1500 civarına geliyor ama uğraştırıyor birazcık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı