huws Decapat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #1 Valorant ve CS:GO oynarken alıyorum. Laptop kullanıyorum, normalde olmuyordu. Adana'da yaşıyorum, sıcaklar gelince olmaya başladı. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2024
Valorant ve CS:GO oynarken alıyorum. Laptop kullanıyorum, normalde olmuyordu. Adana'da yaşıyorum, sıcaklar gelince olmaya başladı.
BsodFather Hectopat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 288 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Operating System: Windows 11 Home Single Language 64-bit System Manufacturer: HUAWEI System Model: RLEF-XX Processor: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12450H (12 CPUs), ~2.0GHz Memory: 16384MB RAM Graphics Card: Intel(R) UHD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisliği 20 Mayıs 2024 #2 huws dedi: Valorant ve CS:GO oynarken alıyorum. Laptop kullanıyorum, normalde olmuyordu. Adana'da yaşıyorum, sıcaklar gelince olmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran hatalarının çözümü için Minidump dosyaları nasıl paylaşılır? Artı 0 Eksi
huws dedi: Valorant ve CS:GO oynarken alıyorum. Laptop kullanıyorum, normalde olmuyordu. Adana'da yaşıyorum, sıcaklar gelince olmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran hatalarının çözümü için Minidump dosyaları nasıl paylaşılır?