Valorant ve Fortnite'ta düşük FPS nasıl düzeltilir?

İşletim sistemi
Windows 11
3 aydır da bu sorunla mücadele ediyorum anakart H610M-H dı B760 aldım bir nebze daha iyi oldu önceden çok droplar giriyordu fortntie a

Genelde bu oyun testinde bilgisayarda her şey siliniyor gerekli bütün performans ayarları yapılıp test ediliyor hocam. Ama sizin sorununzda muhtemelen optimizasyondan olabilir. Kendi çapımda 1660 Ti ile i3 kullanıyorum Valorant'ta 200FPS'lerde takılıyor.

İşte hocam sizle aynı FPS'i alıyorum TikTok'taki çocuklar 5 5500 ile 550 FPS alıyor ben nasıl alamıyorum.

Oynadığınız oyunlar için işlemciyi AMD tercih etseydiniz daha iyi olurdu Ryzen 5 7500F mesela.

Evet genelde oyun için AMD daha iyi oluyor fakat konumuz o değil bence şu an sorun yaşadığım sadece bu iki oyun.

Xbox Game Bar, Windows Update'ler FPS düşürebiliyor. Xbox Game Bar'ı kapatmak arttır. Fortnite da tam ekran kullanıp 3D çözünürlüğü fulle, görüş uzaklığını uzaktan daha öteye gitme hocam. NVIDIA gecikmeyi ya kapatın ya da sadece açıkta kullanınvalorantta bütün ayarlar düşükte, gecikmeyide açık da kullanın.

Xbox Game Bar, Windows Update'ler FPS düşürebiliyor. Xbox Game Bar'ı kapatmak arttır. Fortnite da tam ekran kullanıp 3D çözünürlüğü fulle, görüş uzaklığını uzaktan daha öteye gitme hocam. NVIDIA gecikmeyi ya kapatın ya da sadece açıkta kullanınvalorantta bütün ayarlar düşükte, gecikmeyide açık da kullanın.

Oyun performans modunda zaten, gamebarı kapatınca bir hata alıyordum fakat yarın tekrar denerim.

görüş uzaklığımda yakında zaten

Technopat Haberler

Geri
Yukarı