Valorant ve LoL hesap kilitlenmesi kaldırılır mı?

Clawor

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben 1-2 günlüğüne İzmit'e gitmiştim, düğünümüz vardı ve arkadaşımın evinde kalma kararı aldım. Bugün oyuna gireyim derken böyle bir mesaj aldım. Araştırmalar yaptım, kimisi hesabını geri alamamış ama ben sadece 1 kere yasaklama yedim, o da hesap paylaşımından. Bundan sonrası hesabımı çalmışlardı 3-4-5 kere ve e-posta adresini değiştirdim. Hesap paylaşımı dışında başka bir ceza almadım. Hesabımın yasağı açılır mı sizce? Çok modum düşük, size danışmak istedim.

Dosya Ekleri

• kilit.png
    kilit.png
    606,7 KB · Görüntüleme: 54
  • kilit2.png
    kilit2.png
    55,4 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
Ticket aç eğer yardımcı olunabilecek bir şey varsa seve seve yardımcı oluyorlar. Olmazlar ise neden kapandığını açıklarlar.

Merhaba arkadaşlar, ben 1-2 günlüğüne Izmit'e gitmiştim, düğünümüz vardı ve arkadaşımın evinde kalma kararı aldım. Bugün oyuna gireyim derken böyle bir mesaj aldım. Araştırmalar yaptım, kimisi hesabını geri alamamış ama ben sadece 1 kere yasaklama yedim, o da hesap paylaşımından. Bundan sonrası hesabımı çalmışlardı 3-4-5 kere ve e-posta adresini değiştirdim. Hesap paylaşımı dışında başka bir ceza almadım. Hesabımın yasağı açılır mı sizce? Çok modum düşük, size danışmak istedim.

Hesap yasaklı değil kilitli gözüküyor kilidi açmak için Riot'un istediği bilgileri verin açsınlar.

Uyarıda da belirttikleri gibi, belirli bir süre böyle tutarlar. Ancak ben sizin yerinizde olsam ticket atardım ve arkadaşımın evinde olduğumu kanıtlardım. Oyunun o IP'den kaç kere bağlanıldığına kadar bakmalarını söylerdim.

Ticket aç eğer yardımcı olunabilecek bir şey varsa seve seve yardımcı oluyorlar. Olmazlar ise neden kapandığını açıklarlar.

Bana blitzcrank bot dönüş sağladı 3 4 gün incelenecek falan diye.

Hesap yasaklı değil kilitli gözüküyor kilidi açmak için Riot'un istediği bilgileri verin açsınlar.

Araştırma yaptığımda alan olmamış bu hesabı bu halde olanların o yüzden ürküyorum yani.

Uyarıda da belirttikleri gibi, belirli bir süre böyle tutarlar. Ancak ben sizin yerinizde olsam ticket atardım ve arkadaşımın evinde olduğumu kanıtlardım. Oyunun o IP'den kaç kere bağlanıldığına kadar bakmalarını söylerdim.

Bakabilirler evet ben tatile de gitmiştim fakat o PC de oynandığında oluyor bu ve ben daha öncesinde sadece 1 kere hesap paylaşımından ban yemiştim ve tahmin edebilirsiniz 1 2 kere hesabımda oynaması için o arkadaşıma vermiştim acaba ondan mı oldu?

Bana Blitzcrank bot dönüş sağladı 3 4 gün incelenecek falan diye.

Araştırma yaptığımda alan olmamış bu hesabı bu halde olanların o yüzden ürküyorum yani.

Bakabilirler evet ben tatile de gitmiştim fakat o PC de oynandığında oluyor bu ve ben daha öncesinde sadece 1 kere hesap paylaşımından ban yemiştim ve tahmin edebilirsiniz 1 2 kere hesabımda oynaması için o arkadaşıma vermiştim acaba ondan mı oldu?

Hesabın ilk sahibi siz iseniz açıldığı e-posta doğum tarihi vb bilgiler var ise elinizde korkmanıza gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı