Öncelikle herkesin istediği şeyi oynayabileceği, herkesin farklı zevkleri olduğunu biliyorum fakat dışarıdan gözlemleyen birisi olarak ben de fikrimi belirtmek istiyorum. Valorant ve LoL oyuncuları bana genel olarak varoş izlenimini yaratıyor. Böyle bir genellemenin kesinlikle doğru olmadığını biliyorum fakat bu sadece bende yarattığı bir izlenim. Herkes varoştur demiyorum. Hayatımın bir döneminde ben de LoL oynadım fakat insan Riot Games'in oyunlarını oynadığı vakit sanki olmadığı birisine dönüşüyor. Hayatımın en hoşnut olmadığım dönemlerinden biriydi diyebilirim. Valorant'ı da kısa bir süre ilk senesinde oynamıştım. İkisinin de kitlesi genel olarak çöplükten ibaret olduğunu hatırlıyorum. Herkes kendini bir şey sanıyor, kimseye laf söylemeye gelmiyor. Bu nedenle bu iki oyunun topluluğu hakkında bana uyandırdığı izlenim, genel olarak toplumun alt kesiminden insanların takıldığı bir ortam gibi geliyor. (varoş yani)
Dediğim gibi bu iki oyunun bende uyandırdığı izlenim bu şekilde. Bu iki oyundan birini oynayıp alınan varsa alınmasın dediğim gibi herkesin kendi zevki.
Dediğim gibi bu iki oyunun bende uyandırdığı izlenim bu şekilde. Bu iki oyundan birini oynayıp alınan varsa alınmasın dediğim gibi herkesin kendi zevki.
Son düzenleyen: Moderatör: