Valorant ve Riot Client başlatılamıyor

tuqraa16

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Öncelekli hepinize iyi günler dilerim. Valorant, Riot Client ve Riot istemcisinin yanında Windows antivirüs programının simgesi var. Ve hiçbiride açılmıyor. Bazen açılıyor gene ama çoğunlukla açılmıyorlar. Yani hata kodu falan da almıyorum direkt oyun başlatılmıyor. Dediğim gibi aynı şekilde Riot istemcisi falan da açılmıyor. Antivirüs programı mı engelliyor açılmalarını?

Merhaba. Öncelekli hepinize iyi günler dilerim. Valorant, Riot Client ve Riot istemcisinin yanında Windows antivirüs programının simgesi var. Ve hiçbiride açılmıyor. Bazen açılıyor gene ama çoğunlukla açılmıyorlar. Yani hata kodu falan da almıyorum direkt oyun başlatılmıyor. Dediğim gibi aynı şekilde Riot istemcisi falan da açılmıyor. Antivirüs programı mı engelliyor açılmalarını?

Antivirüs programını kapatıp denediniz mi?

Bende de oluyor arada sırada görev çubuğundaki ^ tuşuna basıp Riot İstemcisi simgesine sağ tıklayıp tüm oyunlara basmanız gerekiyor oradan başlatılıyor.

Antivirüs programını kapatıp denediniz mi?
Yani windows güvenlik duvarını nasıl kapatacağımı bilemedim.Gerçekten yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bende de oluyor arada sırada görev çubuğundaki ^ tuşuna basıp Riot İstemcisi simgesine sağ tıklayıp tüm oyunlara basmanız gerekiyor oradan başlatılıyor.

Ne demek istediğinizi tam anlayamadım. Yani oyunu görev çubuğundan da açmaya çalıştım dediğiniz gibi, gene olmadı

Yani Windows güvenlik duvarını nasıl kapatacağımı bilemedim. Gerçekten yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ne demek istediğinizi tam anlayamadım. Yani oyunu görev çubuğundan da açmaya çalıştım dediğiniz gibi, gene olmadı.

Windows Defender dışında antivirüs programı kullanıyor musunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı