Çözüm Valorant Ve Vanguard Mavi Ekran Hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
60
Daha fazla  
Son yıllarda bu 2 oyun ve uygulama üzerinden çok sayıda mavi ekran şikayetleri geliyor. Eğer sizde Valorant Ve Vanguard kullanıyor ve mavi ekran alıyorsanız:

C:/Windows/392667600.dat dosyayı silip sistemi yeniden başlatsın. Dosyayı manuel bulup silin. Windows update her daim güncellemelerin hepsini alın. Bu konu özelinde anahtar çözümlerin başında bunlar geliyor.

Ek olarak bunlar Valorant Ve Vanguard için genel çözümdür. Her sistemde problemi gidermeyebilir önerilenleri yaptığınız o halde. Sorun devam etmesi halinde beni etiketleyebilirsiniz ve detaylıca probleminizi analiz edip çözüme ulaşabiliriz :)

Son yıllarda bu 2 oyun ve uygulama üzerinden çok sayıda mavi ekran şikayetleri geliyor. Eğer sizde Valorant ve Vanguard kullanıyor ve mavi ekran alıyorsanız:

C:/Windows/392667600.dat dosyayı silip sistemi yeniden başlatsın. dosyayı manuel bulup silin. Windows Update her daim güncellemelerin hepsini alın. Bu konu özelinde anahtar çözümlerin başında bunlar geliyor.

Ek olarak bunlar Valorant ve Vanguard için genel çözümdür. Her sistemde problemi gidermeyebilir önerilenleri yaptığınız o halde. Sorun devam etmesi halinde beni etiketleyebilirsiniz ve detaylıca probleminizi analiz edip çözüme ulaşabiliriz :)

Windows 11 için de geçerlidir değil mi?

Son yıllarda bu 2 oyun ve uygulama üzerinden çok sayıda mavi ekran şikayetleri geliyor. Eğer sizde Valorant ve Vanguard kullanıyor ve mavi ekran alıyorsanız:

C:/Windows/392667600.dat dosyayı silip sistemi yeniden başlatsın. dosyayı manuel bulup silin. Windows Update her daim güncellemelerin hepsini alın. Bu konu özelinde anahtar çözümlerin başında bunlar geliyor.

Ek olarak bunlar Valorant ve Vanguard için genel çözümdür. Her sistemde problemi gidermeyebilir önerilenleri yaptığınız o halde. Sorun devam etmesi halinde beni etiketleyebilirsiniz ve detaylıca probleminizi analiz edip çözüme ulaşabiliriz :)

Hocam merhaba o dosya çıkmıyor bende normal midir?

Çok nadir o dosya oluşmaya biliyor eğer ki temizlik araçları'da yoksa.
Mavi ekran vb. alıyorsanız yeni konu açıp etiketleyin inceleyelim.

Şöyle bir konu açmıştım adımları takip ettim, şu anlık bir sıkıntı yok ama ileride ne olur bilemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı