Merhaba. Geçen günlerde Valorant'ta mavi ekran hatası ile karşı karşıya kaldım vgk.sys hatası ile alakalı. Yani Vanguard'ın sebep olduğu mavi ekran hatasını birçok yerde araştırdım BIOS güncellemesi grafik kartı güncellemeleri vesaire her şeyi yaptım fakat sorunu hala çözemedim. Sorunun donanımsal olmadığını biliyorum çünkü sadece Valorant'ta mavi ekran yiyorum minidump dosyasıda bırakacağım.
Silahını masaya bırakıp VALORANT'tan ayrılmaya karar verdin ya da belirli bir programı açmak istiyorsun ve Vanguard'ı devre dışı bırakman gerekiyor. Vanguard'ı açıp kapamayı ve onu bilgisayarından ...
Silahını masaya bırakıp VALORANT'tan ayrılmaya karar verdin ya da belirli bir programı açmak istiyorsun ve Vanguard'ı devre dışı bırakman gerekiyor. Vanguard'ı açıp kapamayı ve onu bilgisayarından ...
Hocam benim de başıma bu geldi minidump dosyası zaten aşağılarda özeti veriyordu bu hatayı verince bir araştırma yaptım ve önüme bu link çıktı şimdi kıllandım bende 13600K var acaba olabilir mi BIOS'um güncel Intel'in dediği ayarlara döndüm bir tırsmadım değil Vanguard'ı kaldırdım şimdi tekrar yükleyeceğim bu linke konuya hakim olan arkadaşlar bir bakarsa sevinirim ilk defa Valorant'ta mavi ekran yiyordum daha önce de PC donuyordu mecburen reset atmak zorunda kalıyordum ama şimdi o yok bu ilk defa oldu.
Donanım Geri Çağırma Aşağıdaki adımlar işe yaramadıysa bu sorun yalnızca Intel’le iletişime geçip işlemcinin değiştirilmesiyle çözülebilecek bir donanım sorunu olabilir. Ayrıntılı bilgi için Intel’...