Merhaba. Geçen günlerde Valorant'ta mavi ekran hatası ile karşı karşıya kaldım vgk.sys hatası ile alakalı. Yani Vanguard'ın sebep olduğu mavi ekran hatasını birçok yerde araştırdım BIOS güncellemesi grafik kartı güncellemeleri vesaire her şeyi yaptım fakat sorunu hala çözemedim. Sorunun donanımsal olmadığını biliyorum çünkü sadece Valorant'ta mavi ekran yiyorum minidump dosyasıda bırakacağım.
Silahını masaya bırakıp VALORANT'tan ayrılmaya karar verdin ya da belirli bir programı açmak istiyorsun ve Vanguard'ı devre dışı bırakman gerekiyor. Vanguard'ı açıp kapamayı ve onu bilgisayarından ...
Sorun çözüldü. 1 gündür uğraştığım sorun basitmiş herkesin sebebi başka olabilir bu size çözüm olmazsa yardımcı olurum. Sağ altta görev çubuğundan Vanguard kapatın daha sonra Denetim Masası'ndan veya uygulamalardan kontrol edin orada varsa oradan da silin ve ¨c:\program Files\riot Vanguard ¨ bunu da varsa silin daha sonra CMD yönetici olarak başlatın oradan şu kodları tek tek yazdığım sıra ile kodlayın ¨sc stop vgk, sc stop vgc, sc delete vgk, sc delete vgc¨ daha sonrasında yeniden başlatmanız gerek yeniden başlatmadan oyunu açar vangurardı kurarsanız sorun devam ediyor ben bu hatayı yaptım siz yapmayın kodları sırayla girip girip onaylayın tek tek sonra da yeniden başlatın ve Valorant'ı açıp güncelle deyin Vanguard'ı kursun bende bu şekilde açıldı yeniden başlatma olmadan yaptığım için olmuyordu sadece yeniden başlatmayı işlemlerden sonra yapınca Vanguard tamamen silindi sanırım çözüm olduysa rica ederim olmadıysa yardımcı olabileceğim birkaç fikrim daha var (1 gündün chat GPT ile düşünüyoruz bu sorunu)