Çözüldü Valorant "vgk.sys" mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

skellyxxz

Femtopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://dosya.co/xx4ub0uavnsc/minidump.rar.html
RAM
XPG gaming D10 2x 8 GB
Ekran kartı
asus rtx 3060 dual oc 8gb
Anakart
asus prime H610M-K D4
İşlemci
i3-12100f
Merhaba. Geçen günlerde Valorant'ta mavi ekran hatası ile karşı karşıya kaldım vgk.sys hatası ile alakalı. Yani Vanguard'ın sebep olduğu mavi ekran hatasını birçok yerde araştırdım BIOS güncellemesi grafik kartı güncellemeleri vesaire her şeyi yaptım fakat sorunu hala çözemedim. Sorunun donanımsal olmadığını biliyorum çünkü sadece Valorant'ta mavi ekran yiyorum minidump dosyasıda bırakacağım.

Çözüm
Vanguard yazılımını kaldırıp alttaki dosyayı silin ve PC'yi yeniden başlatın.

C:/Windows/392667600.dat

Hocam minidump dosyalarınızı forumda paylaşın mavi ekran aldıysanız bakarız problem yok.

Aynı sorunu yaşıyorum minidumpdan soruna bakar mısın Gofile - Cloud Storage Made Simple

Hocam minidump dosyalarınızı forumda paylaşın mavi ekran aldıysanız bakarız problem yok.

Çözebilecek var mı?

Sorun çözüldü. 1 gündür uğraştığım sorun basitmiş herkesin sebebi başka olabilir bu size çözüm olmazsa yardımcı olurum. Sağ altta görev çubuğundan Vanguard kapatın daha sonra Denetim Masası'ndan veya uygulamalardan kontrol edin orada varsa oradan da silin ve ¨c:\program Files\riot Vanguard ¨ bunu da varsa silin daha sonra CMD yönetici olarak başlatın oradan şu kodları tek tek yazdığım sıra ile kodlayın ¨sc stop vgk, sc stop vgc, sc delete vgk, sc delete vgc¨ daha sonrasında yeniden başlatmanız gerek yeniden başlatmadan oyunu açar vangurardı kurarsanız sorun devam ediyor ben bu hatayı yaptım siz yapmayın kodları sırayla girip girip onaylayın tek tek sonra da yeniden başlatın ve Valorant'ı açıp güncelle deyin Vanguard'ı kursun bende bu şekilde açıldı yeniden başlatma olmadan yaptığım için olmuyordu sadece yeniden başlatmayı işlemlerden sonra yapınca Vanguard tamamen silindi sanırım çözüm olduysa rica ederim olmadıysa yardımcı olabileceğim birkaç fikrim daha var (1 gündün chat GPT ile düşünüyoruz bu sorunu)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…