Valorant VP kodları nerede satılır?

Arkadaş 500 liralık hesabı 60 lirasını attı Gmail'i istedi ondan ininal barkodu istedim verdi parasını iade edeceğim kuyruk acısı çekiyor.

Önceden yaptığımız 2500 VP takasda da verdiği kodlar kullanılmış çıktı ekran açtım attığı gibi hemen kullandım.

Sıkıntı bende değil onda eğer almak isteyen olursa ne kadar VP olduğunu yazdım şu an da discordan engelli değil zaten kendisi dolandırıcı.

Gelip VP almak isteyene her türlü referans sunarım, mesajları da kanıt olarak gösteririm.
GameSatış'tan satış yapabilirsiniz. Böylece kimseyi de ne dolandırabilir ne dolandırılırsınız.

GameSatış VP satışı kabul ediyor mu?

Zaten orada ininal ve Papara'ya çekim olmadığı için VP alıp nakite çevirmek için geldim ucuz fiyattan vereceğim.
Hocam eğer satıyorsanız ben alacağım. 1050 VP'lik kod ne kadar?

1250 kod 40 lira.
Ne kadarlık VP var ve ne kadardan satıyorsunuz ben biraz alabilirim açıkçası.

4400 VP 145

1250 VP 40

Hocam orasını da siz uyduracaksınız. Hesap adı altında falan satarsınız. Açıklamaya yazarsınız. 4400 VP için fiyatınız nedir ?

Hocam ekran görüntülerini iletir misiniz? Ailesi ile konuşsun kimi dolandırıp dolandırmayacağını siz sadece bana kanıtları vb. atarsanız güzel olur.

Hocam ekran görüntülerini iletir misiniz? Ailesi ile konuşsun kimi dolandırıp dolandırmayacağını siz sadece bana kanıtları vb. atarsanız güzel olur.
Hocam discordunuz varsa ekran açıp göstersem olur mu çünkü uzun konuşma.

Hocam orasını da siz uyduracaksınız. Hesap adı altında falan satarsınız. Açıklamaya yazarsınız. 4400 VP için fiyatınız nedir?

4400 VP için fiyatım başka forumlar da 150 lira diye açtım fakat en son 140 olabilir.

Arkadaşa parasını 5 dk önce iade ettim ve sizin bu mesajınızı gördüm.

Discord verir misiniz?

Hacker falansınız galiba korktum biraz

Burada tamamen mağdur benim. Sizinle biraz konuşalım da durumu anlayın her şeye burnunuzu sokmayın.

Arkadaşlar bununla ilgili eve dönünce bütün sohbeti yedekleyip ayrı bir konu açacağım.
Şimdilik arkadaş aklı sıra haklı görünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…