qdexz_vl Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar merhaba siteler dışında mesela ben kendim VP satabilir miyim? Yani suç mu değil mi kendim VP satmanın sakıncası var mıdır? VP: Valorant points.
Arkadaşlar merhaba siteler dışında mesela ben kendim VP satabilir miyim? Yani suç mu değil mi kendim VP satmanın sakıncası var mıdır? VP: Valorant points.
hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 16 Ağustos 2022 #2 Suç değil facebook gruplarında falan satabilirsin de nereden aldın vp yi ? Cc ise başın yanmasın dikkat et Artı 0 Eksi
Suç değil facebook gruplarında falan satabilirsin de nereden aldın vp yi ? Cc ise başın yanmasın dikkat et
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.053 Çözümler 51 16 Ağustos 2022 #3 qdexz_vl dedi: Arkadaşlar merhaba siteler dışında mesela ben kendim VP satabilir miyim? Yani suç mu değil mi kendim VP satmanın sakıncası var mıdır? VP: Valorant points. Genişletmek için tıkla... Sakıncası yoktur. Artı 0 Eksi
qdexz_vl dedi: Arkadaşlar merhaba siteler dışında mesela ben kendim VP satabilir miyim? Yani suç mu değil mi kendim VP satmanın sakıncası var mıdır? VP: Valorant points. Genişletmek için tıkla... Sakıncası yoktur.
Sweatherx Centipat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #4 Herkes satıyor bence sorun olmZ Artı 0 Eksi
KS KS qdexz_vl Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #5 hAllederiz dedi: Suç değil facebook gruplarında falan satabilirsin de nereden aldın vp yi ? Cc ise başın yanmasın dikkat et Genişletmek için tıkla... cc ne kanka? vp'yi bir siteden alıcam bu arada isterseniz benden alabilirsiniz güvenilir bir şekilde Artı 0 Eksi
hAllederiz dedi: Suç değil facebook gruplarında falan satabilirsin de nereden aldın vp yi ? Cc ise başın yanmasın dikkat et Genişletmek için tıkla... cc ne kanka? vp'yi bir siteden alıcam bu arada isterseniz benden alabilirsiniz güvenilir bir şekilde
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.053 Çözümler 51 16 Ağustos 2022 #6 qdexz_vl dedi: CC ne kanka? VP'yi bir siteden alacağım bu arada isterseniz benden alabilirsiniz güvenilir bir şekilde Genişletmek için tıkla... Çalıntı kredi kartından bahsediyor büyük ihtimalle. Yüzde kaç indirimle satmayı düşünürsünüz? Artı 0 Eksi
qdexz_vl dedi: CC ne kanka? VP'yi bir siteden alacağım bu arada isterseniz benden alabilirsiniz güvenilir bir şekilde Genişletmek için tıkla... Çalıntı kredi kartından bahsediyor büyük ihtimalle. Yüzde kaç indirimle satmayı düşünürsünüz?
hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 16 Ağustos 2022 #7 st_140523 dedi: Çalıntı kredi kartından bahsediyor büyük ihtimalle. Yüzde kaç indirimle satmayı düşünürsünüz? Genişletmek için tıkla... Evet. Bende merak ediyorum. Artı 0 Eksi
st_140523 dedi: Çalıntı kredi kartından bahsediyor büyük ihtimalle. Yüzde kaç indirimle satmayı düşünürsünüz? Genişletmek için tıkla... Evet. Bende merak ediyorum.
KS KS qdexz_vl Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #8 st_140523 dedi: Çalıntı kredi kartından bahsediyor büyük ihtimalle. Yüzde kaç indirimle satmayı düşünürsünüz? Genişletmek için tıkla... indirim mi kanka ben bi siteden alıp üstüne kâr koyucam Artı 0 Eksi
st_140523 dedi: Çalıntı kredi kartından bahsediyor büyük ihtimalle. Yüzde kaç indirimle satmayı düşünürsünüz? Genişletmek için tıkla... indirim mi kanka ben bi siteden alıp üstüne kâr koyucam
hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 19 Ağustos 2022 #9 qdexz_vl dedi: indirim mi kanka ben bi siteden alıp üstüne kâr koyucam Genişletmek için tıkla... Aldığın site tr büyük ihtimal. Onları da çoğu kişi biliyor. Piyasa altına satış yapman lazım o da zor Artı 0 Eksi
qdexz_vl dedi: indirim mi kanka ben bi siteden alıp üstüne kâr koyucam Genişletmek için tıkla... Aldığın site tr büyük ihtimal. Onları da çoğu kişi biliyor. Piyasa altına satış yapman lazım o da zor
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.830 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #10 qdexz_vl dedi: indirim mi kanka ben bi siteden alıp üstüne kâr koyucam Genişletmek için tıkla... Ticaret nasıl yapılmaz? Ucuzu var madem kim niye senden alacak? Artı 0 Eksi
qdexz_vl dedi: indirim mi kanka ben bi siteden alıp üstüne kâr koyucam Genişletmek için tıkla... Ticaret nasıl yapılmaz? Ucuzu var madem kim niye senden alacak?