Valorant VP zamları ve yeni koleksiyon

Vallahi bence de VP hemen alınmalı artık şakası yok bu fiyatların, skin setinde sadece Phantom ve ghost bıçak zevk işi ben çok beğenmedim bende zaten sadece Phantom alacağım.

Eğer elinizde VP kodları varsa aynı şekilde onların da değeri düşecek. Set için de silah başına 2975VP ödemeniz gerekiyor. Ben sadece Phantom almayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1752859
2975 oha ama yok seti alanda youtuber olur zaten çok gereksiz ya Phantom ya da ghost hatta bu silahlardan daha güzeller de var size bağlı.

Ben 17000 vp aldım hem zam hem de yeni set için. Seti beğenmeyip alma durumu olup almayacak arkadaşlar pişman olacak bence, çok tatlı skin ve animasyonları var.

Ben 17000 VP aldım hem zam hem de yeni set için. Seti beğenmeyip alma durumu olup almayacak arkadaşlar pişman olacak bence, çok tatlı skin ve animasyonları var.

Kanka evet seti almak mantıklı aslında ama bende Phantom, Ghost, Operator ve Bulldog da skin olduğu için almakta istemiyorum zaten bu saatten sonra VP almak sıkıntı zam geldi tabii seti almak herkes için değişir az skinim olsaydı bende parayı basar alırdım yani Phantom alacağım param yeterse Ghost da alırım çünkü Bulldog ve Operator fazla kullanmıyorum ama skin seti bayağı şatafatlı güzel bayağı iyi alınacak set ama paraya da kıymak lazım.

Kanka evet seti almak mantıklı aslında ama bende Phantom, Ghost, Operator ve Bulldog da skin olduğu için almakta istemiyorum zaten bu saatten sonra VP almak sıkıntı zam geldi tabii seti almak herkes için değişir az skinim olsaydı bende parayı basar alırdım yani Phantom alacağım param yeterse Ghost da alırım çünkü Bulldog ve Operator fazla kullanmıyorum ama skin seti bayağı şatafatlı güzel bayağı iyi alınacak set ama paraya da kıymak lazım.

3-4 settir classic sheriff spectre Guardian gelmiyor ya. Hep aynı bende olan silahlar geliyor resmen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı