Valorant VP zammından önce alınan kod sonra kullanılırsa ne olur?

Duyuru gelmiş

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-04-24-18-48-33-961_com.twitter.android.jpg
    Screenshot_2023-04-24-18-48-33-961_com.twitter.android.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 105
Bu Riot Games'in yaptığı dolandırıcılık. Sitelere kodları yüksek vp'den veriyorsun insanlar yüksek vp'den para verip alıyor. Haberi yok belki alıyor ama düşükten almış oluyor. Belki bunu bilse almayacak. Zaten bilinçli tüketici Riot Games oyunlarına para yatırmaz CS GO gibi sonradan elinden çıkaramıyorsun yatırdığın parayı. Oyundan çok soğudun gg paralar.

Merhaba,
Maalesef bu durum başıma geldi :(
Zamdan 1 gün önce 5250 VP - 367 TL'ye almıştım ve işte olduğumdan hemen kullanamamıştım ve şimdi benim parasını önceden verip satın aldığım ve bana ait olan kodun değerini 3400 VP olarak güncellemişler. O kadar öfkeli, o kadar sinirliyim ki!

Bu nasıl bir saçmalıktır? Ben zamanında satıp aldığım bir şeyin değeriyle nasıl oynarlar? Bu nasıl iştir ya?
Oldu o zaman bugün bir yeni bir elektronik ürün alayım, yarın zam gelsin, dükkan sahibi desin ürüne zam geldi, 3 lira idi 6 oldu desin ve benden farkı istesin, var mı böyle saçmalık ya?

Zam gelecek diye anca alabilmiştim ve işte olduğumdan kullanamamıştım kodu, yani zam geleceğini biliyordum lakin böyle aldığın ürünün değeriyle oynanacağı şeytanın bile aklına gelmezdi.
Bu durumu yaşayanlar Riot'a Bilet açsınlar lütfen. Ben birazdan açacağım, herkes açıp hakkını arasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı