Valorant VPN ile oynanabilir mi?

love1

Decapat
Baslikta yazdigim gibi TR sunuculari malum her turlu seye sovenler olsun kiz oldugun icin oyunu birakip sana sarkanlar olsun. Oyundan biktiriyor VPN kullanarak farkli bir sunucuya girmek istiyorum ama VPN acildigi zaman Valorant bunu engelliyor. Ne sitesine VPN'le girebiliyosun ne de Valorant'a. Bunu nasıl cozebilirim ya da çözümü var mı?

Baslikta yazdigim gibi TR sunuculari malum her turlu seye sovenler olsun kiz oldugun icin oyunu birakip sana sarkanlar olsun. Oyundan biktiriyor VPN kullanarak farkli bir sunucuya girmek istiyorum ama VPN acildigi zaman Valorant bunu engelliyor. Ne sitesine VPN'le girebiliyosun ne de Valorant'a. Bunu nasıl cozebilirim ya da çözümü var mı?

Girebilirsin büyük ihtimalde çok iyi VPN olması lazım yoksa paket kabından oyunu oynayamazsın adamları sustur geç.

Frankfurt gibi sunuculara geçebilirsiniz, VPN'den daha iyi olacaktır.

Valorantın kendisinden sunucu seçebilirsiniz vpne gerek yok gidin londraya parise bildiğin türk yok.

Girebilirsin büyük ihtimalde çok iyi VPN olması lazım yoksa paket kabından oyunu oynayamazsın adamları sustur geç.

VPN iyi paket kaybi neredeyse hiç yok denecek kadar ama VPN acikken oyuna girilmiyor.

Valorant'ın kendisinden sunucu seçebilirsiniz VPN'e gerek yok gidin Londra'ya Paris'e bildiğin Türk yok.

Ping olur o zamanda.

3. taraf uygulama olduğundan dolayı ban sebebi bile olabilir. Bence VPN ile risk almayın. Zaten çok da fark edeceğini düşünmüyorum ama bunun cevabını hep merak etmişimdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı