Valorant VPN ile oynanabilir mi?

love1

Decapat
Baslikta yazdigim gibi TR sunuculari malum her turlu seye sovenler olsun kiz oldugun icin oyunu birakip sana sarkanlar olsun. Oyundan biktiriyor VPN kullanarak farkli bir sunucuya girmek istiyorum ama VPN acildigi zaman Valorant bunu engelliyor. Ne sitesine VPN'le girebiliyosun ne de Valorant'a. Bunu nasıl cozebilirim ya da çözümü var mı?

Paris gibi sunuculari oyun icinden secebilirsiniz. Ping VPN ile olandan daha asagida olur yuksek ihtimal.

Valorant sunucuları lobide seçilebiliyor. London veya Paris sunucularında VPN olmadan 50-65 ping ile sorunsuzca oynayabilirsin toksiklik olmadan. VPN kullanmanın sana sunucu değişmek gibi bir katkısı olmuyor. Ayrıca VPN kullanırken TR sunucusunda 50, London Frankfurt gibi yerlerde de normalde alacağından 10 ping fazlasını alırsın.

Ben oynarken sesli sohbet kapalı oynuyorum ve gayet de takım iyi anlaşıyor. Konuyu acarken ve Valorant oynarken kız olduğunu belirtmesi bana başka türlü gibi geldi.

Kiz oldugu icin abazalik yapiyorlar bu dogru?

Ben oynarken sesli sohbet kapalı oynuyorum ve gayette takım iyi anlaşıyor. Konuyu acarken ve Valorant oynarken kız olduğunu belirtmesi bana başka türlü gibi geldi.
aynen kanka trdekiler toxic ve abaza değil kesinlikle o yüzden kız kesin kendisi ben kızım diye bağırıyordur ilgi için :D:D:D:D komiksin

Evet ama tüm erkekler ayni şeyi yapmıyor?
tüm erkekler aynı şeyi yapıyor dememiş zaten sadece kız olduğu için toxicliğe maruz kaldığını ve rahatsız olduğunu belirtmiş ki bu yanlış bir şey değil sadece sen alınmışsın demek ki sen de o toxiclerdensin xd

aynen kanka trdekiler toxic ve abaza değil kesinlikle o yüzden kız kesin kendisi ben kızım diye bağırıyordur ilgi için :D:D:D:D komiksin

tüm erkekler aynı şeyi yapıyor dememiş zaten sadece kız olduğu için toxicliğe maruz kaldığını ve rahatsız olduğunu belirtmiş ki bu yanlış bir şey değil sadece sen alınmışsın demek ki sen de o toxiclerdensin xd
Bu olayı bir çok pick me yayıncılardan tanıyorum, daha da derine girmek istemiyorum. Tamam, bir kaç kız şu an sana yazacak. Kaç yıllık hasretini giderirsin.

Bu olayı bir çok pick me yayıncılardan tanıyorum, daha da derine girmek istemiyorum. Tamam, bir kaç kız şu an sana yazacak. Kaç yıllık hasretini giderirsin.
ee sen önceki yanıtında tüm erkekler öyle değil diyordun bu dediğin o dediğinle çelişmiyor mu güzel kardeşim benim ayrıca sen benden daha hasretlisin belli oluyor o kadar hasretlisin ki eline kadın eli değmediği için kadınlardan içten içe nefret ediyorsun

TR'de 10-15 aliyorum ping farki cok olmasa da yine de olacak o yuzden diyorum VPN ile nasıl girebilirim diye.

VPN İle daha kötü olacaktır, hatta ban yeme ihtimaliniz var bir hesabım öyle ban yedi.
VPN açık unutup girmiştim Japonya'dan bir kullanıcı hesabınıza girmeye çalıştı diye bildirim gelmişti mailime.
Oyun içinde Paris, Londra sunucularında oynayın 70 pinge kadar bir sorun olmuyor.

Ee sen önceki yanıtında tüm erkekler öyle değil diyordun bu dediğin o dediğinle çelişmiyor mu güzel kardeşim benim ayrıca sen benden daha hasretlisin belli oluyor o kadar hasretlisin ki eline kadın eli değmediği için kadınlardan içten içe nefret ediyorsun

Konuda buraya kadar getirmeniz utanç verici.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı