Valorant VPN ile oynanabilir mi?

love1

Decapat
Baslikta yazdigim gibi TR sunuculari malum her turlu seye sovenler olsun kiz oldugun icin oyunu birakip sana sarkanlar olsun. Oyundan biktiriyor VPN kullanarak farkli bir sunucuya girmek istiyorum ama VPN acildigi zaman Valorant bunu engelliyor. Ne sitesine VPN'le girebiliyosun ne de Valorant'a. Bunu nasıl cozebilirim ya da çözümü var mı?

VPN İle daha kötü olacaktır, hatta ban yeme ihtimaliniz var bir hesabım öyle ban yedi.
VPN açık unutup girmiştim Japonya'dan bir kullanıcı hesabınıza girmeye çalıştı diye bildirim gelmişti mailime.
Oyun içinde Paris, Londra sunucularında oynayın 70 pinge kadar bir sorun olmuyor.

Konuda buraya kadar getirmeniz utanç verici.
arkadaş "Ben oynarken sesli sohbet kapalı oynuyorum ve gayette takım iyi anlaşıyor. Konuyu acarken ve Valorant oynarken kız olduğunu belirtmesi bana başka türlü gibi geldi." diyerek konuyu başlığı açan kişinin kız olmasına kendi getirmiş zaten bu dediklerini ben demesem bir başkası diyebilirdi ki kız vpn ile alakalı soru sorarken bile dümdüz mic kapamasını önermiş arkadaş belli ki karşı cinsle sıkıntısı var asıl utanç verici olan bu arkadaşın bu tavırları bence

ee sen önceki yanıtında tüm erkekler öyle değil diyordun bu dediğin o dediğinle çelişmiyor mu güzel kardeşim benim ayrıca sen benden daha hasretlisin belli oluyor o kadar hasretlisin ki eline kadın eli değmediği için kadınlardan içten içe nefret ediyorsun
Kendine ait olan şeyleri bana yazman ve ne yazacağını bilmediğin için saçmalaman çok ironik. Yaşayamayacağın ülkede yaşıyorum, her türlü şeye iletişim ve erişimim var, merak etme.

VPN de ping yapacaktır zaten.

Cok az bir şey yapacak gireceğim sunuc.

VPN ile daha kötü olacaktır, hatta ban yeme ihtimaliniz var bir hesabım öyle ban yedi.
VPN açık unutup girmiştim Japonya'dan bir kullanıcı hesabınıza girmeye çalıştı diye bildirim gelmişti mailime.
Oyun içinde Paris, Londra sunucularında oynayın 70 pinge kadar bir sorun olmuyor.

Konuda buraya kadar getirmeniz utanç verici.

R/valorant Reddit'de unbannable yaziyordu yani muhtemelen ban yemem bu yanitlarida yeni goruyorum sadece VPN kullanirken beni ne siteye ne de uygulamaya sokmuyor diye konu acmistim.

Sesli sohbette konuşmamayı hiç düşündünüz mü?

İnfolarida kendileri tahmin edebilir ne dersin?

R/valorant Reddit'de unbannable yaziyordu yani muhtemelen ban yemem bu yanitlarida yeni goruyorum sadece VPN kullanirken beni ne siteye ne de uygulamaya sokmuyor diye konu acmistim.

Dediğinizde ısrarcı iseniz başka bir VPN ile denemekte fayda var. Ayrıca Valorant hesabında farklı sunuculara daha doğrusu farklı bölgelere girip oranın sunucularında oynamak isterseniz hesabınızın bölgesini değiştirmeli veya istediğiniz bölgeye ait bir hesap edinmelisiniz. Bunu yaptıktan sonra VPN'e gerek olmadan ilgili bölgenin sunucularına girebilirsiniz fakat yine fazla ping olacaktır.

Yani siz VPN ile oyuna girince oyundaki yine aynı sunuculara bağlanacaksınız.

Bulunduğunuz konum değil, hesabınızın bağlı olduğu bölge girebileceğiniz sunucuları düzenler.

Ben infoyu yer işaretleyerek veriyorum. İlla konuşmak için can atmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı