Valorant başka siteden VP aldım daha ucuza 1 gün geçti aradan teslim alamadım. Başka siteden VP almıştım anında aldım teslim bu sefer alamadım. Site bu: Valoskin - Epin ve Random Hesaplarla Eşsiz Fırsatlar!
acaba kaç vp aldınValorant başka siteden VP aldım daha ucuza 1 gün geçti aradan teslim alamadım. Başka siteden VP almıştım anında aldım teslim bu sefer alamadım. Site bu: Valoskin - Epin ve Random Hesaplarla Eşsiz Fırsatlar!
1200 olandan 2 tane aldım 200tllikacaba kaç vp aldın
1200 olandan 2 tane aldım 200TL'lik.
Eki Görüntüle 2425138
2 gün geçti teslim alamadım.
@furkankongg
@Elweald
Hadi geçmiş olsun al buz gibi soğuk us.
Niye 400 TL gitti diye mi bu devirde para değil.
Para olsun yada olmasın güvenilir siteden alın.Niye, 400 TL gitti diye mi? Bu devirde para değil.
haklısın aslında öğrenci için büyük para ben dün sinirliydim o yüzden ters konuştum biraz kusura bakmayın @furkankonggDostum, 400 TL para değilse, sence de 100 TL fazla verip direkt Valorant'tan almak veya kaliteli sitelerde 50 TL fazla verip niye almadın? Ucuza almayı düşünmüşsün ve 400 TL öğrenci için her zaman para. Senin için para değilse, bu konuyu açmazdın büyük ihtimalle zaten.
Haklısın aslında öğrenci için büyük para ben dün sinirliydim o yüzden ters konuştum biraz kusura bakmayın @furkankongg
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.