Valorant başka siteden VP aldım daha ucuza 1 gün geçti aradan teslim alamadım. Başka siteden VP almıştım anında aldım teslim bu sefer alamadım. Site bu: Valoskin - Epin ve Random Hesaplarla Eşsiz Fırsatlar!
vp gelmedi ama parayı iade ediyolar o sitede 400 tl duruyo bidaha aldım aynı paketten ieade ettiler bidaha napcam bende anlamadım site güvenilir mi kiSon durum nedir peki hocam geldi mi?
Son durum nedir peki hocam g
klas game güvenilir mi pekiSon durum nedir peki hocam geldi mi?
VP gelmedi ama parayı iade ediyorlar o sitede 400 TL duruyor bir daha aldım aynı paketten ieade ettiler bir daha ne yapacağım bende anlamadım site güvenilir mi ki
Klas game güvenilir mi peki
400 tl gitti ozaman buda bana ders olur hesap com tr alırım yada klas gameden artık iyi akşamlarKanka klas game güvenilir evet ama bence en uygun şekilde en güvenilir şu an hesap com tr haftada 2-3 defa VP alıyorum anında düşüyor. Gece 2 de aldığım VP bile anında düşüyor.
400 TL gitti o zaman bu da bana ders olur hesap com tr alırım ya da klas gameden artık iyi akşamlar.
destek var yazdım bakmıyo kimse kısaca umursamıyo klas game hesap com tr güvenilir miDostum 400 TL bakiyen için yine şansını zorla bence ya satın al kodu iste şikayet edeceğim falan diye yine de o VP senin hakkın Klasgame hesapcom ve s2g sitesi falan bir sürü güvenilir site var ama 400 TL için zorla Gece Pazarı'ndan falan skin alırsın.
Destek var yazdım bakmıyor kimse kısaca umursamıyor klas game hesap com tr güvenilir mi?
Destek var yazdım bakmıyor kimse kısaca umursamıyor klas game hesap com tr güvenilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.