Valorant vs. CS:GO

Valorant yeni bir oyun olduğundan pro arenada kendini gösterme şansın daha fazla.

İşte, şu FPS sorunum olmasa Valorant akıcıkada 50 FPS sabit oynuyorum. CS'de ise 100. daha iyi gibi geliyor bana.

Şahsen 5 kişilik bir takımın varsa Valorant'a yönelebilirsin. Yeni oyun olduğu için ve Riot Games bünyesinde olduğu için istediğin profesyonellik kriterine daha uygun ve hayal değil. Ama tek kişi isen gerek oyun içi sesli sohbette olsun, gerek takımına gelen insanlarla olsun tilt eşiğinin en üst seviyesine kadar tırmanman çok yüksek ihtimal. CS:GO'ya baktığımızda Prime iseniz takımınıza gelebilecek oyuncular genellikle daha iyi olur ve sesli iletişimi iyi kullanırlar (çoğunluk). Fakat burada da profesyonellik anlamında kendinizi göstermeniz zor hatta imkansıza yakındır. Seçim sizin, iyi eğlenceler.

Maalesef, Solo oyuncusuyum. Cidden takımla yapamıyorum.
Bence Valorant'ta sadece türklerle eşleşmesek harika olur. 10 yaşında toxic tayfa bence hileden daha beter.
Sunucu seçebiliyorsun.

Sana ne yararı olacak peki?
Zaman geçirmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…