Valorant vs. CS:GO

CS:GO oynamadan Valorant demeyin lütfen, ben oynadım Valorant diyorum.

Ticks dediğiniz şey ne tam olarak?
Youtube 128 tick vs 64 tick yazarsan anlatan videolar vardır mutlaka.
Arkadaşlar iki oyunu da oynayan birisi olarak şunu belirteyim.Cs goya uzun zamandır girmedim son zamanlarda valorant oynuyorum.Ama deseler ki cs goda hile bitti 1 saniye düşünmeden valorantı kaldırır csye geri dönerim.

Ben ikisini de oynadım ama bence Valorant daha iyidir. Tam otomatik silahların mantığı CS de ezbere yönelik ama Valorant'ta ezber tam olarak işe yaramıyor. Ama yarı otomatik silahlarda Guardian deagle AWP operatör gibi silahlarda her iki oyundada bir fark görmüyorum nişan alma açısından. CS:GO pazar sistemi iyi envanter dizme falan mod açısından ve topluluk sunucuları açısından da önde ama ben yeni bir oyun ve türklere verdiği önemden dolayı Valorant oynuyorum.
CS:GO spray ezberlemediğim için sadece tek tek ve burst atış yapabiliyorum. Bence bu kadar ezber mantığı olmaması lazım.

Vuruş hissiyatı daha güzel kısmına patlamalı güldüm Valorant övme rehberi mi bu? Aşırı basit ve kötü karşılaştırma olmuş.

Ezbere yönelik olması bence daha iyi çünkü o patterni ezberleyen ve uygulayabilen oyuncu zaten oyunda iyi oluyor.Şans faktörü kalkmış oluyor.Ayrıca mesela csde asla ak veya m4 ile koşa koşa tarasan adamın kafasına denk gelmez bi mermi isabetli olmak için durman lazım.Valorantta phantom hatta vandal gibi bi silahla bile adam yan yan koşa koşa tarıyor ve headshot atıyor.Aşırı kıl oluyorum bu olaya
Vuruş hissiyatı daha güzel kısmına patlamalı güldüm Valorant övme rehberi mi bu? Aşırı basit ve kötü karşılaştırma olmuş.
Üstte yazdıklarımı bi oku istersen.Ben headshot attığında o patlayan kan efektini vuruş sesini daha çok seviyorum valorantın.Awp konusunda cs hala önde ama

Evet ben kaybettiğimde koşarak kafaya vurma taktiğini kullanarak comeback atıyorum ve her zaman oluyor (!)

Ak-47 ile uzaktan tek attığında gelen o ses ve gerçekçi kan efekti tarifsiz. Ya da deagle sesi ve attığın o tek kafaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…