Çözüldü Valorant W11'e geçildiğinden beri düzgün çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Birisiokadar

Hectopat
Katılım
8 Mart 2021
Mesajlar
763
Çözümler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncesinde W11'e geçmiştim ve Valorant açılmamıştı, bununla ilgili bir konu oluşturmuştum ve Secure Boot açık değilmiş ondan dolayı açılmıyormuş onu öğrendim. Ama Valorant'ı günlük olarak kullandığım için çoktan Windows 10 geri dönmüştüm. Birkaç gün evvel gene W11 geçeyim dedim ve geçtiğimden beridir Valorant'ı ilk açmaya çalıştığımda SS'deki gibi kalıyor. Oyunu çarpıya basıp tekrar açtığımda ise ya sorunsuz direkt olarak ana ekrana geliyor ya da Vanguard hatasından dolayı reboot et diyor. En sonuncu W11 geçişimden beridir öyle.

Son olarak gene Windows 10 döndüm ama hala aynı devam ediyor. Neden dolayı olabilir nasıl kurtulurum bu illetten?

1660731765263.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam bilgisayarın program ekle kaldır kısımından Vanguard'ı kaldıra tıklayın. CMD'yi açıp sc delete vgc yazın sonrasında sc delete vgk yazın umarım işinize yarar
Hocam bilgisayarın program ekle kaldır kısımından Vanguard'ı kaldıra tıklayın. CMD'yi açıp sc delete vgc yazın sonrasında sc delete vgk yazın umarım işinize yarar
 
Çözüm
Hocam o haliyle bi deneyeyim dedimbir bakalım belki sadece vanguardı silip yüklemekle çözülmüştür. Şuan açabiliyorum valorantı ama daha yeni baştan başlattım pcyi yarım saat fln geçsin öyle belli olacak.

Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırabilirsiniz.
Öyle açtım 😁
 
Hocam o haliyle bir deneyeyim dedimbir bakalım belki sadece Vanguard'ı silip yüklemekle çözülmüştür. Şu an açabiliyorum Valorant'ı ama daha yeni baştan başlattım PC'yi yarım saat falan geçsin öyle belli olacak.

Öyle açtım 😁

Cevap olarak işaretlerseniz sevinirim.
 

Geri
Yukarı