Valorant Windows 10'da TPM 2.0 hatası veriyor

lunaa1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar düne kadar Valorant oynayabiliyordum fakat artık giremiyorum. Normalde TPM 2.0 sadece Windows 11 için geçerli ve Riot Windows 10 için herhangi bir değişiklik yapmadı. Fakat ben ilginç bir şekilde Windows 10'da TPM 2.0 hatası alıyorum. TPM 2.0 yok bilgisayarda biliyorum fakat Windows 10 için şart değil zaten. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de silip yüklersem düzelme şansı var mıdır acaba? Bug gibi bir şey olmuş olabilir mi?

Arkadaşlar düne kadar Valorant oynayabiliyordum fakat artık giremiyorum. Normalde TPM 2.0 sadece Windows 11 için geçerli ve Riot Windows 10 için herhangi bir değişiklik yapmadı. Fakat ben ilginç bir şekilde Windows 10'da TPM 2.0 hatası alıyorum. TPM 2.0 yok bilgisayarda biliyorum fakat Windows 10 için şart değil zaten. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de silip yüklersem düzelme şansı var mıdır acaba? Bug gibi bir şey olmuş olabilir mi?

Hata nedir nasıl bir şey fotoğraf ya da yazanları atar mısınız?

Hocam Riot Windows 10'a da getirmiş tom zorunluluğunu başka yerlere de baktım onlar Riot'a bilet atmış sessiz sedasız Windows 10 dada TPM gerekli artık açmayı bilmiyorsanız yardımcı olurum varsa ya da.

Bug gibi bir şey olmuş olma ihtimali var mı acaba silip yüklesem düzelir mi?

Bir de bildiğiniz bir marka var mı alabileceğim?

Hocam o hata yı ben PC de TPM yoktu bende Windows 11'e kaçak geçmiştim o zaman almıştım yeni PC aldım onda TPM var onda hata vermedi sorun TPM de ama isterseniz deneyin.

Aynı sorun bende de vardı oyun 1 hafta açılmadı ama bugün ilk defa açıldı eskidende olmuştu sadece Secure Boot'u açman yeterli galiba tam bende anlamadım.

Aynı sorun bende de vardı oyun 1 hafta açılmadı ama bugün ilk defa açıldı eskidende olmuştu sadece Secure Boot'u açman yeterli galiba tam bende anlamadım.

Bilet attım aynı şeyi deyip deyip duruyorlar sadece üst birimlerimize ilettik diyorlar.

Bilet attım aynı şeyi deyip deyip duruyorlar sadece üst birimlerimize ilettik diyorlar.

Eğer Windows 10'a böyle bir zorunluluk getirirlerse büyük bir oyuncu kaybı yaşayacakları kesin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı