Valorant Windows 10'da TPM hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

waitra

Femtopat
Daha fazla  
RAM
izoly 2x8 16GB 1600 mhz ram DDR 3
Ekran kartı
Asus Phoneix RX550 2GB
Anakart
İzoly H61 (İnetel OEM) DDR3
İşlemci
İ5 - 2300 2.80Ghz
Merhaba. Windows 10 kullanıyorum ve anakartımın TPM desteği yok. Riot sitesindeki çözüm yollarını denedim ancak halen devam ediyor. Aynı şekilde Secure Boot hatası veriyordu ama onu çözdüm ancak halen tek TPM hatası vermeye devam ediyor. VBS, bellek bütünlüğünü kapattım ancak sorun halen devam ediyor. İnternetten bir sürü çözüm yolu aradım ama sonuç düzelmedi. Ban yeme ihtimalimin olduğunu biliyorum ama sadece deneme için Windows'un kendi TPM emülatörünü test edeceğim. Anında ban yer miyim ve konu ile alakalı bilgisi olan ve daha önce çözmüş olan biri yardım edebilir mi?
(Anakartım TPM desteklemiyor.)

1721058113615.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Windows 10 kullanıyorum ve anakartımın TPM desteği yok. Riot sitesindeki çözüm yollarını denedim ancak halen devam ediyor. Aynı şekilde Secure Boot hatası veriyordu ama onu çözdüm ancak halen tek TPM hatası vermeye devam ediyor. VBS, bellek bütünlüğünü kapattım ancak sorun halen devam ediyor. İnternetten bir sürü çözüm yolu aradım ama sonuç düzelmedi. Ban yeme ihtimalimin olduğunu biliyorum ama sadece deneme için Windows'un kendi TPM emülatörünü test edeceğim. Anında ban yer miyim ve konu ile alakalı bilgisi olan ve daha önce çözmüş olan biri yardım edebilir mi?

Eki Görüntüle 2253563
güvenli önyüklemeyi kapattın mı?

Eki Görüntüle 2253563
Sisteminiz UEFI mi?

Sistem UEFI. Güvenli önyükleme dediğiniz CSM oluyor herhalde o açık ve onu istesem de kapatamıyorum.
Güvenli Önyükleme Secure Boot'tur. CSM BIOS uyumluluk ayarıdır. CSM açıksa, Secure Boot kapalıdır.

Format atmanı öneririm. En kestirme çözüm yolu bu.

Çünkü yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi Windows 10'da Secure Boot ve TPM 2.0 gereksinimi istemez. Windows 11'de ister. Bug sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı