maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.764 Makaleler 19 Çözümler 28 7 Kasım 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı Vega 8 Anakart A320M-H İşlemci R3 2200G Windows 11'de TPM hatası aldığım için varımı yoğumu silip 10'a döndüm ama hala aynı hatayı alıyorum?
Çözüm maraushi 8 Kasım 2023 Çözüm: BIOS'a girin. FTPM'i açın. CSM'i kapatın. Kaydedip çıkın. Tekrar BIOS'a girin. Secure Boot'u aktifleştirin. Kaydedip çıkın. CSM'i kapatmadan Secure Boot açılmadığı için bu hatayı alıyormuşum.
Çözüm: BIOS'a girin. FTPM'i açın. CSM'i kapatın. Kaydedip çıkın. Tekrar BIOS'a girin. Secure Boot'u aktifleştirin. Kaydedip çıkın. CSM'i kapatmadan Secure Boot açılmadığı için bu hatayı alıyormuşum.
abdullahxtdp Megapat Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 280 Çözümler 2 7 Kasım 2023 #2 Bios'tan açtın mı? Artı -1 Eksi
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.026 Çözümler 40 7 Kasım 2023 #3 maraushi dedi: Windows 11'de TPM hatası aldığım için varımı yoğumu silip 10'a döndüm ama hala aynı hatayı alıyorum? Eki Görüntüle 2006455 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın TPM 2.0 destekliyor mu? Artı 0 Eksi
maraushi dedi: Windows 11'de TPM hatası aldığım için varımı yoğumu silip 10'a döndüm ama hala aynı hatayı alıyorum? Eki Görüntüle 2006455 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın TPM 2.0 destekliyor mu?
KS KS maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.764 Makaleler 19 Çözümler 28 7 Kasım 2023 #4 abdullahxtdp dedi: Bios'tan açtın mı? Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor. Ama bunu sadece 11'de sorması lazım. Ahmt1 dedi: Bilgisayarın TPM 2.0 destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ama11-de sormalı sadece? Artı 0 Eksi
abdullahxtdp dedi: Bios'tan açtın mı? Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor. Ama bunu sadece 11'de sorması lazım. Ahmt1 dedi: Bilgisayarın TPM 2.0 destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ama11-de sormalı sadece?
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.026 Çözümler 40 7 Kasım 2023 #5 maraushi dedi: Desteklemiyor. Ama bunu sadece 11'de sorması lazım. Hayır ama11-de sormalı sadece? Genişletmek için tıkla... Hocam 11'de sorması saçma zaten 11'de bu TPM'yi açmadan direk 11'i yükleyemezsin. Ayrıca çoğu yerde Valorant'ın TPM istediği yazıyor yapacak bir şey yok. Artı 0 Eksi
maraushi dedi: Desteklemiyor. Ama bunu sadece 11'de sorması lazım. Hayır ama11-de sormalı sadece? Genişletmek için tıkla... Hocam 11'de sorması saçma zaten 11'de bu TPM'yi açmadan direk 11'i yükleyemezsin. Ayrıca çoğu yerde Valorant'ın TPM istediği yazıyor yapacak bir şey yok.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #6 maraushi dedi: 11-de sormalı sadece? Genişletmek için tıkla... Hayır. Son gelen 2 3 güncelleme öncesinde Windows 10dada zorunlu hale getirildi sadece 11 diye bir şey yok artık. Artı 0 Eksi
maraushi dedi: 11-de sormalı sadece? Genişletmek için tıkla... Hayır. Son gelen 2 3 güncelleme öncesinde Windows 10dada zorunlu hale getirildi sadece 11 diye bir şey yok artık.
abdullahxtdp Megapat Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 280 Çözümler 2 7 Kasım 2023 #7 maraushi dedi: Desteklemiyor. Ama bunu sadece 11'de sorması lazım. Genişletmek için tıkla... Sonradan da eklenebiliyor diye biliyorum bir araştır istersen. Artı 0 Eksi
maraushi dedi: Desteklemiyor. Ama bunu sadece 11'de sorması lazım. Genişletmek için tıkla... Sonradan da eklenebiliyor diye biliyorum bir araştır istersen.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.026 Çözümler 40 7 Kasım 2023 #8 abdullahxtdp dedi: Sonradan da eklenebiliyor diye biliyorum bir araştır istersen. Genişletmek için tıkla... Sonradan eklenemiyor ama TPM modülleri satılıyor onuda anakart desteği olmayabiliyor araştırılması lazım anakartla. Artı 0 Eksi
abdullahxtdp dedi: Sonradan da eklenebiliyor diye biliyorum bir araştır istersen. Genişletmek için tıkla... Sonradan eklenemiyor ama TPM modülleri satılıyor onuda anakart desteği olmayabiliyor araştırılması lazım anakartla.
abdullahxtdp Megapat Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 280 Çözümler 2 7 Kasım 2023 #9 Ahmt1 dedi: Sonradan eklenemiyor ama TPM modülleri satılıyor onuda anakart desteği olmayabiliyor araştırılması lazım anakartla. Genişletmek için tıkla... Tamam işte bi araştırsın takma ihtimali olabilir. Aynı şeyi söylemişim zaten. Artı 0 Eksi
Ahmt1 dedi: Sonradan eklenemiyor ama TPM modülleri satılıyor onuda anakart desteği olmayabiliyor araştırılması lazım anakartla. Genişletmek için tıkla... Tamam işte bi araştırsın takma ihtimali olabilir. Aynı şeyi söylemişim zaten.
KS KS maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.764 Makaleler 19 Çözümler 28 7 Kasım 2023 #10 iUgur dedi: Hayır. Son gelen 2 3 güncelleme öncesinde Windows 10dada zorunlu hale getirildi sadece 11 diye bir şey yok artık. Genişletmek için tıkla... Kaynak nedir acaba daha detaylı araştırmak için soruyorum. Artı 0 Eksi
iUgur dedi: Hayır. Son gelen 2 3 güncelleme öncesinde Windows 10dada zorunlu hale getirildi sadece 11 diye bir şey yok artık. Genişletmek için tıkla... Kaynak nedir acaba daha detaylı araştırmak için soruyorum.