- Makaleler
- 19
- RAM
- 16
- Ekran kartı
- Vega 8
- Anakart
- A320M-H
- İşlemci
- R3 2200G
Windows 11'de TPM hatası aldığım için varımı yoğumu silip 10'a döndüm ama hala aynı hatayı alıyorum?
Bilgisayarın TPM 2.0 destekliyor mu?Windows 11'de TPM hatası aldığım için varımı yoğumu silip 10'a döndüm ama hala aynı hatayı alıyorum?
Eki Görüntüle 2006455
Desteklemiyor. Ama bunu sadece 11'de sorması lazım.Bios'tan açtın mı?
Hayır ama11-de sormalı sadece?Bilgisayarın TPM 2.0 destekliyor mu?
Hocam 11'de sorması saçma zaten 11'de bu TPM'yi açmadan direk 11'i yükleyemezsin. Ayrıca çoğu yerde Valorant'ın TPM istediği yazıyor yapacak bir şey yok.Desteklemiyor. Ama bunu sadece 11'de sorması lazım.
Hayır ama11-de sormalı sadece?
11-de sormalı sadece?
Desteklemiyor. Ama bunu sadece 11'de sorması lazım.
Sonradan eklenemiyor ama TPM modülleri satılıyor onuda anakart desteği olmayabiliyor araştırılması lazım anakartla.Sonradan da eklenebiliyor diye biliyorum bir araştır istersen.
Sonradan eklenemiyor ama TPM modülleri satılıyor onuda anakart desteği olmayabiliyor araştırılması lazım anakartla.
Kaynak nedir acaba daha detaylı araştırmak için soruyorum.Hayır. Son gelen 2 3 güncelleme öncesinde Windows 10dada zorunlu hale getirildi sadece 11 diye bir şey yok artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.