Valorant yağmacı 2.0 alınır mı?

BeratKzmz

Hectopat
Katılım
9 Mart 2021
Mesajlar
941
Çözümler
2
Yüksek ihtimalle biliyorsunuzdur geçtiğimiz günlerde Valorant'a yağmacı 2.0 seti geldi. Sadece Karambitini almayı düşünüyordum ama baktım ki karambiti alınca seti almak da bayağı mantıklı geliyor çünkü yanında birçok şey var ve arasındaki fark 2000VPden birazcık fazla şu an İtemsatış üzerinden VP çekersem 560TL gibi bi' bir miktara bu seti alabiliyorum üstüne de 1400VP arta kalıyor. Şimdi ben bu seti satın alsam ve üzerine sonraki sezonun Battle Pass'ini alsam daha sonra (aylar ya da yıllar sonra) da bu hesabı satsam zararım ne kadar olur? Kâr eder miyim? Ya da sizce bunu yapmak mantıklı bir düşünce mi? Düşüncelerinizi bekliyorum.
 
Yüksek ihtimalle biliyorsunuzdur geçtiğimiz günlerde Valorant'a yağmacı 2.0 seti geldi. Sadece karambitini almayı düşünüyordum ama baktım ki karambiti alınca seti almak da bayağı mantıklı geliyor çünkü yanında birçok şey var ve arasındaki fark 2000VPDEn birazcık fazla şu an İtemsatış üzerinden VP çekersem 560TL gibi bi' bir miktara bu seti alabiliyorum üstüne de 1400VP arta kalıyor. Şimdi ben bu seti satın alsam ve üzerine sonraki sezonun Battle Pass'ini alsam daha sonra (aylar ya da yıllar sonra) da bu hesabı satsam zararım ne kadar olur? Kâr eder miyim? Ya da sizce bunu yapmak mantıklı bir düşünce mi? Düşüncelerinizi bekliyorum.

O zaman piyasa ne olur bilemeyiz ayrıca sende biliyosundur ama hesap satmak yasak sete gelecek olursak bence gayet güzel tüm seti deneme şansım oldu Phantom ve bıçağı çok sevdim bütçen varsa bence al ama gelecek sezon Pass'ini direk almanı tavsiye etmem belki 2 sezon sonra karambit falan gelebilir.
 
Bir oyunda Phantom bu kadar rezalet olamaz ya renk paletleri sanki oyuncak gibi çok açık bıçak hariç hiçbiri değmez.
 

Geri
Yukarı